To je to što me zanima!

Kaos: Juniori Splita i Hajduka ipak ne smiju igrati na Kantridi

Predsjednici Hajduka i Splita žalili su se na odluku da se finale Kupa juniora prebaci na pomoćno igralište. Organizatori su ih prvo vratili pa opet izbacili s Kantride
Vidi originalni članak

Juniorski finale Hrvatskog kupa između Hajduka i Splita trebao se odigrati danas na Kantridi kao predigra seniorskom finalu, a organizatori su čudnim odlukama izazvali totalnu pomutnju. 

Utakmica je bila planirana za 17 sati, pa je pomaknuta na 15 sati, da bi ju nakon toga iz 'sigurnosnih razloga' prebacili na pomoćni stadion u Rijeci. Predsjednici oba kluba, Marin Brbić i Slaven Žužul, žalili su se pod prijetnjom neigranja, a žalbu su im prihvatili te su finale juniora vratili na Kantridu.

No tek onda kreće pravi kaos. Juniori su izašli na travnjak stadiona da se zagriju, napravljen je zapisnik, a onda je organizator nakon zagrijavanja ipak odlučio da se utakmica neće igrati jer teren nije u dovoljnom dobrom stanju za dvije utakmice zaredom.

-  Ako ne možemo igrati na Kantridi, kako je planirano, onda nećemo ni igrati. Koji je smisao prakse da juniori igraju finale Kupa kao predigru seniorima ako se to ne poštuje - upitao je predsjednik Hajduka Brbić nakon što su organizatori prebacili finale na pomoćni stadion.

- Mi smo predlagali da se igra u Splitu, svejedno u Parku mladeži ili na Poljudu, a predlagali smo i da igramo na neutralnom terenu u Dugopolju. I nisu nam dali. A sad kad smo doputovali u Rijeku, ne daju nam da igramo na Kantridi, nego nas seljakaju po pomoćnim terenima oko Rijeke, uz opravdanje kako će teren biti uništen, a na pomoćnom nema sigurnosnih uvjeta!?

I tako prije seniorskog finala Kupa ostala je velika mrlja te nije poznato kad će se utakmica juniora Hajduka i Splita odigrati.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • kockicaaa 14.05.2014.

    Jako nisko od grada Rijeke. Htjeli su omalovažiti druge, al su jadni ispali sami.

  • Dino_Tovar 14.05.2014.

    Poznata riječka zavist i ljubomora prema Dalmaciji!

  • mashograd 14.05.2014.

    Organizator prekršio propise i pravilnik HNS-a. Da struktura nije podijeljena kako jest, logično bi bilo da za organizatora, zbog nepoštivanja istih, slijede sankcije. Naravno, živimo u super državi gdje ruka ruku miluje, i nitko živ nit ne smje pomisliti da će organizator snositi posljedice za ovaj presedan... Način na koji se vodi HNS, preslika je načina vođenja države. Mali krug ljudi radi što hoće, kako hoće, kada hoće, za koga hoće, uništava 90% države(nogometa van centra moći) a nitko ne odgovara za to.. Tonemo sve dublje, al ništa čudno, jer čak i ovakve strukture imaju podršku naših pametnih sugrađana koji ne vide dalje od svoga nosa, i koji su takav materijal za manipulaciju da zaista ne znam postoji li zahvaljniji narod od našeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare