To je to što me zanima!

Hajduk ipak djeluje moćniji nego prošle sezone

Na pripremama na slovenskom Pohorju "bijeli" su odradili sjajan posao, prije svega u tjelesnoj pripremi. Splićane sada čeka taktičko uigravanje
Vidi originalni članak

Dovođenjem Subašića, Jerteca, Slavkovskog i Buljata, vjerojatno Ibričića i Rossa, a možda i Skoke, složene su konture momčadi koja bi za mjesec-dva mogla djelovati zaista moćno. Sjajan posao odrađen je na pripremama, prije svega u tjelesnoj pripremi. Radilo se u kompletnom sastavu, bez ijedne ozbiljne ozljede.
Prednjačili su Rubil, Andrić, Jertec i Živković, koji za razliku od prijašnjih priprema nije propustio niti jedan jedini trening. Novi Hajduk sigurno će biti trkački moćniji od onog iz prošle sezone, no isto kao i lani glavna prepreka bit će im neuigranost.
No trener Goran Vučević ima 20-ak dana za uigrati momčad i uklopiti prinove.
Obzirom na polivalentnost pojedinih igrača Vučević može kombinirati i taktičke zamisli, tako da će sve linije, osim najavljene četvorice u zadnjoj liniji, biti podložne promjenama. Premijera novog Hajduka je već u petak protiv Napolija.

NEDOSTAJE SAMO ŠLAG NA TORTI
Premda su angažmanom Subašića, Jerteca, Buljata i Slavkovskog te priključenjem nadarenih juniora složili više nego solidnu momčad, uprava bijelih na tortu želi dodati i šlag u obliku Ibričića, Skoke i Rossa. U ovom trenutku Ibričić i Rosso su na korak do Hajduka, Skoko tek nešto dalje, tako da bi Vučević na doista trebao imati, barem po imenima - “turbo momčad”. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • buffon_boy 06.07.2008.

    de nemojte više sramotiti Hajduk, iako sam dinamovac žao mi je koliko ih ismijavate...

  • kika_gnc 06.07.2008.

    već 3 godine hajduk djeluje moćno na pripremam pa kad počne sezona dinamo slavi u 12 mjesecu naslov prvaka....to je već postala rutina.....

  • JoleSB 06.07.2008.

    Hajduk ide u Kup UEFA i to daleko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare