To je to što me zanima!

Hajduk je i 2010. za Dinamom zaostajao bod nakon 10 kola...

Poklepović je bio na klupi Hajduka, a zaostatak -1. Činilo se kako će prvenstvo biti neizvjesno do samog kraja, ali Dinamo je trijumfirao s čak 17 bodova prednosti!
Vidi originalni članak

Dinamo već osam godina dominira hrvatskim nogometom, a najvjerniji pratitelj mu je najveći rival - Hajduk. Tako je i danas, Dinamo je vodeći s 23 boda, a oni, kao i Rijeka, imaju bod manje.

Ove sezone u Splitu vlada euforija na temelju rezultata s početka sezone. 'Bili' imaju mladu momčad koju vodi perspektivni Igor Tudor, a u uvodnih 10 kola pobijedili su čak sedam puta. Hajduk već godinama nije tako dobro startao u HNL-u.

U sezoni 2009/2010. Splićane je vodio Edoardo Reja. Prvi put su pobijedili tek u 6. kolu, a nakon 10 odigranih utakmica već su za 'modrima' zaostajali 13 bodova.

Preklani je nakon 10 kola zaostatak bio -10, a lani -8. No, vratit ćemo se sezonu 2010/11., tada je posljednji put Hajduk živio u euforiji kao ovih dana.

Stanko Poklepović bio je na klupi, a u Zagrebu Velimir Zajec koji je smijenjen nakon nekoliko kola. Došao je Vaha. Činilo se kako će prvenstvo biti neizvjesno do samo kraja, ali Dinamo je trijumfirao s čak 17 bodova prednosti! Ako je suditi po toj sezoni, hajdukovci ne mogu biti optimisti.

U anketi dajte svoj glas na pitanje 'vjerujete li da 'bili' mogu ove sezone do naslova?'.

Tudor o Rijeci i tituli: Miješaju se entuzijazam i optimizam...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • matooo 28.09.2013.

    ja bi rekao da je rijeka ozbiljniji kandidat da nasteti dinamu hajduk u prvoj poliusezoni ima prednost jer ne igra u europi i s kvalitetnim rotiranjem sve je moguce a dinamo pod hitno se mora dici u formi inace sve sto su najvljivali past ce u vodu

  • jacob13 27.09.2013.

    Sigurno da Hajduk ne može igrat dobro cilo prvenstvo al ne može ni Dinamo.Rijeka mi se nekako čini ka najkonstantnija ekipa.Nadan se da će Hajduk osvojit ali ipak mislin da će napokon bit neizvjesno do kraja,možda se čak i Split uključi u borbu za naslov.

  • Bozija Legija 27.09.2013.

    egzekutor je kobasicar

Komentiraj...
Vidi sve komentare