To je to što me zanima!

Hajduk je stao u obranu Livaje: 'Ništa nije onako kako se čini...'

Dok su se neki priključili nacionalnim selekcijama u reprezentativnoj stanci, neki su otišli na odmor. Livaja je sa suprugom Iris Rajčić otišao u Grčku. Neki su mu to zamjerili, a klub ga je 'obranio'
Vidi originalni članak

Nakon što je u Splitu osvanuo transparent s porukom za kapetana Hajduka Marka Livaju, javio se i splitski klub. Podsjetimo, 'bili' su za vikend na domaćem terenu izgubili od Lokomotive (2-1), a 'desetka' domaće momčadi imala je penal za izjednačenje, ali 'panenka' nije završila u mreži, već na stativi nakon što ju je skrenuo golman gostiju Nikola Čavlina.

NISU ZADOVOLJNI Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

Porazom je Hajduk izgubio korak s Rijekom u borbi za titulu, a u sve se može brzo uključiti i Dinamo ako pobijedi Varaždin u zaostaloj utakmici. Dok su se neki priključili nacionalnim selekcijama u reprezentativnoj stanci, neki su otišli na odmor. Među njima je bio i Marko Livaja koji je sa suprugom Iris Rajčić otišao u Grčku gdje je nekad nosio dres AEK-a. A nakon poruke na transparentu, oglasio se i Hajduk.

- Ništa nije onako kako se čini - napisali su na društvenim mrežama 'bili'. 

Stali su tako u obranu kapetana momčadi, a još imaju devet kola da se vrate na vrh HNL-a i donesu toliko željenu titulu u Split.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • mars7 19.03.2024.

    livaja ce biti bolji  zabit ce dinamu

  • Dalmatinac1911th 19.03.2024.

    Livaja bi zabio hettrick protiv Lokomative da je htio. Nije mu se dalo.

  • KešićIsBack 19.03.2024.

    Ovo je samo dokaz da je gazda ..ovo je on naredio da se stavi ..on će potopiti Hajduk ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare