To je to što me zanima!

Hajduk jedva pobijedio Široki 1-0 golom iz penala

Hajduk je u posljednjoj pripremnoj utakmici pobijedio Široki Brijeg na Poljudu po hladnom vremenu golom Ibričića iz sumnjivog penala
Vidi originalni članak

Hajduk je u prijateljskoj utakmici, ujedno i generalnoj probi uoči derbija, na Poljudu 1-0 pobijedio momčad Širokog Brijega. Jedini gol postigao je s 11 metara u 52. minuti Senijad Ibričić. Utakmica je odigrana po velikoj hladnoći, koju je jaka bura dodatno pojačavala pa je od početnih 3000 gledatelja u drugom poluvremenu ostalo jedva 2000. Ante Miše bio je samo djelomično zadovoljan onim što je njegova momčad pokazala, i to defanzivnim segmentom igre. Kako i bi kad je i drugu utakmicu za redom Hajduk pobijedio 1-0, golovima s bijele točke
- Sudac je definitivno prestrogo dosudio penal jer nisam ni taknuo Strinića - rekao je nakon utakmice Brazilac Wagner.
- Svaka čast igračima. Hrabrost je bila istrčati i odigrati utakmicu po ovako hladnom vremenu. zadovoljan sam defanzivom. Bilo je dosta proboja po bokovima, no završnica je bila loša. Svjestan sam da imamo problem gola i to je loše, no nadam se da će povratkom Kalinića stvari krenuti na bolje - rekao je nakon utakmice Ante Miše, koji na generalci još nije otklonio dvojbu tko će u paru s Vejićem zaigrati na mjestu stopera.
- Još uvijek dvojim između Jurice Buljata i Pandže. Rekao sam im obojici da sam zadovoljan njihovom igrom i zalaganjem. Nećemo gatati da se ne dogodi da moramo igrati s obojicom - kaže Miše.
Miše je svojim igračima za dvoboj sa Širokim dao ocjenu 3+.
- Da je bilo bolje vrijeme uvjeren sam da bi bilo i puno bolje. Na koncu moram biti sretan da se nitko nije ozlijedio, premda su Rubil, Oremuš i Gabrić dobili jake udarce zbog čega su bili zamijenjeni.
Trener Širokog Ivan Katalinić priznao je da je Hajduk kvalitetnija momčad, no ipak smatra da su njegovi momci mogli pružiti i nešto više. Kate je u dugoj karijei čak 15 puta na kormilu raznih momčadi pobjeđivao Dinamo. Recept zna, no ne želi ga otkriti.
- Nije na meni da dijelim savjete, a što se tiče recepta znate da sam ja uvijek igrao napadački protiv Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • đombe 14.02.2009.

    prudje} legenda si ali moraš priznati da je hajduk bolji. hajduk osvaja prvenstvo i osvaja ligu prvaka,

  • 0077 14.02.2009.

    jebeš takav rođendan.

  • aksiom 14.02.2009.

    hajduk će biti drugi u prvenstvu iza dinama pa će u 2. pretkolu kup uefa ispast od debrecena

Komentiraj...
Vidi sve komentare