To je to što me zanima!

Hajduk odbio ponudu za Biuka iz Francuske, jedan je talijanski velikan također zainteresiran

Biuk je jedan od najtraženijih igrača u HNL-u. Mladi je igrač s puno potencijala, a Hajduk ga je spreman prodati ako dođe prava ponuda
Vidi originalni članak

Stipe Biuk (19) najatraktivniji je igrač za europske klubove u Hajdukovom izlogu. Ovaj se 19-godišnjak istaknuo kao jedan od najtalentiranijih mladih igrača u HNL-u i jasno je kako će, uz pravu ponudu, uskoro napustiti splitski klub.

U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI Hajduk izgubio od Auxerrea SKUPŠTINA HAJDUKA Jakobušić: Ma nitko nam ne posuđuje novac. Kažu da ćemo biti prvaci kad promijenimo lift

Hajduk je još ljetos imao ponude za Biuka koji igrao lijevo krilo, a sada je odbio ponudu francuskog Bordeauxa. Šesterostruki prvak Francuske trenutno je u drugoj ligi i u potrazi je za mladim igračima koji će vratiti klub na pravi put. 

NAVIJAČIMA RADI MAŠTA Dolazak Ivana Perišića u Hajduk može ubrzati samo jedna stvar

Ipak, čini se da jedan od njih neće biti Biuk. Hajduk je odbio posudbu do kraja sezone u iznosu od 700 000 eura s opcijom otkupa ugovora na ljeto u iznosu od 4 milijuna eura.

Talijanski Tuttosport piše da se pojavio novi kandidat za Biukov potpis. Radi se o još jednom klubu iz Serie A, Fiorentini, trenutno 10. momčadi u prvenstvu.

Isti izvor spominje iznos od pet milijuna eura, a za Biuka su ranije bili zainteresirani i Sassuolo te Atalanta. Prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura, a za Hajduk je ove sezone nastupio u 15 utakmica i zabio jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ^crni jack 23.12.2022.

    Pa jasno da je to top igrač za 2 francusku ligu.Dinamici se ne okreću na te ponude.Jako moja s juga

  • 23.12.2022.

    Za naše igrače pogotovo mlade uvijek najbolja Bundesliga. Sretno Biuk!

  • Truth69 23.12.2022.

    Jeli tonson reve u Livnu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare