To je to što me zanima!

Hajduk ostao bez dokapetana: Radošević u viceprvaku Danske

U danskom klubu je već Ante Erceg, bivši igrač Hajduka. Njih dvojica sudjelovala su u izbacivanju danskog prvaka iz Europe prošloga ljeta kada su 'bili' kroz dvije utakmice prošli dalje
Vidi originalni članak

Josip Radošević od danas više nije igrač Hajduka. Veznjak će karijeru nastaviti u danskom Brøndbyju, potvrdio je Hajduk.

Hajduku će, pisali smo jučer, pripasti 800 tisuća eura odštete, a Radoševiću 200 tisuća jer kad je Hajduk doveo Josipa koji je bio bez ugovora prošloga ljeta, dogovorili su uvjete suradnje po kojima će Radoševiću od sljedećeg transfera ići 20 posto.

To se sada i ostvarilo.

Radošević se na Poljud vratio u lipnju 2017. godine te je od tada nastupio u 45 službenih utakmica i pri tom postigao četiri pogotka. Posljednji nastup u bijelom dresu imao je u finalu Hrvatskog kupa u Vinkovcima protiv Dinama. 

U danskom klubu je već Ante Erceg, bivši igrač Hajduka. Njih dvojica sudjelovala su u izbacivanju danskog prvaka iz Europe prošloga ljeta kada su 'bili' kroz dvije utakmice prošli dalje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gnojna družina 27.07.2018.

    Ja ne kuzim njihovu upravu znaci dovedu radosevica koji je skroz pristojan igrac, u hajduku jedan od najboljih i onda ga se rijese za 800 tisuca eura sto je realno nista. Znaci promasaj totalni i onda kmece kak ih maminjo opstruira i huska cijeli hns protiv njih.. nemres vjerovat

  • nikopolidis_71 27.07.2018.

    Lik koji se tri puta vracao u HNL ce se bez sumnje i cetvrti put vratit

  • dottie 27.07.2018.

    800 tisuca eura..toliko Dinamo dobije za spremacicu kada ju prodaju u Lokomotivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare