To je to što me zanima!

Hajduk otpisao Borisa Pandžu: Neka se srame!

Hajduk je otišao na prvi dio priprema, koji će odraditi u Umagu, a u Splitu su ostavili golmana Vjekoslava Tomića i stopera iz BiH Borisa Pandžu
Vidi originalni članak

U “bijeloj” ekspediciji koja se u srijedu popodne zaputila prema Umagu mjesto je našlo 28 igrača - golmani Balić, Varvodić, Radošević i Višić te igrači Sablić, Tudor, Živković, Buljat, Hrgović, Jozinović, Maloča, Pelaić, Damjanović, Gabrić, Andrić, Linić, Rubil, Ljubičić, Maleš, Tičinović, Cernat, Apostol, Kalinić, Bartolović, Rukavina, Bušić, Verpakovskis i Čop. Najviše intrige izazvalo je izostavljanje golmana Tomića i stopera Pandže s liste. Tomić je u srijedu trenirao s juniorima i najavio kako će ugovor koji ga veže za Hajduk još 3,5 godine odraditi do kraja, a Pandža je bio vidno razočaran.
- Nepravedno je i žalosno ovo što su mi uradili. Neka se srame i zamisle zašto je to tako. Strašno mi je žao što ne putujem s momčadi, što su me ostavili u Splitu samog. Ako nešto iskrsne, otići ću na posudbu, ako ne, čekat ću da se momčad vrati - kaže mladi reprezentativac BiH.
Pandža je stigao prije godinu dana, uz odštetu od oko 175.000 eura Širokom, a Tomića su doveli ljetos uz odštetu Međimurju od 250.000 eura.





APOSTOL MEĐU IGRAČIMA HAJDUKA

Novo lice među “bijelima” je 22-godišnji Rumunj Dan Apostol Aleksandru, koji je stigao iz Dunarea iz Galatija, rodnoga grada Florina Cernata, koji je igrao za Otelul.
- Tražili smo desnoga veznog igrača i Florin nam je preporučio sugrađanina. Tvrdi da je dobar - pojasnio je Tomislav Erceg, a Cernat je u šali dobacio kako je Apostol bolji igrač od njega. Prvog dana Apostol se nije odvajao do “menadžera” Cernata.

I HAJDUK IMA SVOG MODRIĆA
Hajdukov “inkubator” izbacio je još jednoga mladog i perspektivnog igrača, Marija Tičinovića. Premda je Tičinović, rođen 20. kolovoza 1991., još kadet, Jarni ga je poveo na pripreme u Umag.
- Do jučer sam bio kadet, nisam se ni nadao da ću sa seniorima na pripreme - rekao je Tičinović.
Mario je veznjak, odličan je tehničar, podjednako dobro igra desnom i lijevom nogom. U Splitu ga uspoređuju s Lukom Modrićem i Pavelom Nedvedom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dicmo city 16.01.2008.

    E da bar odu i ostale Pandze.Sinko moj jedino bi se Ti moga sramit sta si nosija Hajdukov dres iako to ne zasluzujes.Sretan put!

  • hercegovac 16.01.2008.

    e moj pandza, vrati se u hercegovinu, mozes igrat jedino u sirokom zato jer je mio jelic tamo, mogao bi i u drinovcima jer tamo traze BORBENE igrace, inace gdje treba primit i predat loptu nema te.

  • user_20742 16.01.2008.

    ovaj apostol će bit igračina,čim ga je cernat preporučio...haha mogo je rec da njegov sogor igra super pa bi i njega doveli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare