To je to što me zanima!

Bijeli doveli beka iz St. Paulija i Brazilca Elsona iz Stuttgarta

Lechner ugovor s njemačkim klubom ima do 30. lipnja ove godine. Odigrao je 115 utakmica i zabio dva gola za St. Pauli. Dolazi i veznjak, Brazilac iz Stuttgarta
Vidi originalni članak

Hajduk je u tajnosti potpisao ugovor s Florianom Lechnerom (30), desnim bočnim igračem St. Paulija. Nije poznato tko je spona između njemačkog igrača i Splićana. Hajduk je već drugo tražio kvalitetnog igrača koji može zakrpati desni bok, a je li ga pronašao u Lechneru, saznat ćemo vrlo brzo. Lechner je karijeru počeo prije deset godina u drugoj momčadi Stuttgarta, u kojoj je u četiri sezone odigrao 66 utakmica. U St. Pauli je prešao 2004. godine, a ugovor mu istječe na 30. lipnja.

Odigrao je 115 utakmica i zabio dva gola za St. Pauli. vrijednost Lechnera na internetskoj je stranici transfermarkt.de procijenjena na 500.000 eura. 

Dovršio se i transfer još jednog igrača iz Njemačke, ofenzivnog veznjaka, Brazilca Elsona (29) iz Stuttgarta. Elsonu je, kao i Lechneru, istekao ugovor, također će u Hajduk doći bez odštete. Vrijedi milijun eura, a u Stuttgartu je od 2005. godine. Ove sezone je imao problema s koljenom pa je upisao samo šest nastupa, tri u Bundesligi i tri u Europskoj ligi.

Oba igrača su potpisala na dvije plus jednu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • slanac1 02.06.2011.

    dino kai si im menađer pa ih moraš lažno hvalit ?

  • riman 02.06.2011.

    sljedeće sezone dinamo slavi 200 rođendan hehehehehe.

  • golemy 02.06.2011.

    Kad u Dinamo dođe stranac,onda nastane galama,a kad ga dovede Hajduk,onda je to izvrstan potez,koji ste vi licemjeri,a nema sta,dobro radi blitvarska masinerija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare