To je to što me zanima!

Hajduk poslao veznjaka u Velež, Čačić ustupio Dubravi još trojicu

Darko Raić-Sudar spominje se kao glavni kandidat da već početkom sljedećeg mjeseca preuzme funkciju sportskog direktora Rijeke. Riječ je o članu Izvršnog odbora HNS-a, bivšem igraču Cibalije i Istre 1961
Vidi originalni članak

Veznjak Tino Blaž Lauš (21) prvi je dio sezone odradio na posudbi u Istri. Međutim, odigrao je tek šest utakmica, četiri u prvenstvu i dvije u Kupu (121 minuta), pa se u siječnju vratio u matični Hajduk.

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za 112. rođendan Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad odlazi na novo kaljenje, u Velež. Prema Transfermarktu, Lauš vrijedi 200.000 eura.

Dinamo je prije nekoliko dana na posudbu, odnosno dvojnu registraciju, u Dubravu poslao Jakova Gurlicu (19), Marka Brkljaču (18) i Frana Tomeka (20), a sad će na Klaki priliku dobiti i Moreno Živković (18), Luka Vrbančić (17) i Luka Lukanić (17). Uz Gabrijela Rukavinu, to su mladi u koje čelnici Dinama najviše vjeruju.

Rus Serder Serderov (28) ove se zime vratio u Istru 1961 nakon odrađene posudbe u kazahstanskom Aktobeu, ali trener Gonzalo Garcia na njega nije računao.

Sad je napustio pulski klub i potpisao jednogodišnji ugovor s uzbekistanskim prvoligašem Sogdianom. Odigrao je 24 utakmice uz po gol i asistenciju.

Darko Raić-Sudar spominje se kao glavni kandidat da već početkom sljedećeg mjeseca preuzme funkciju sportskog direktora Rijeke. Riječ je o članu Izvršnog odbora HNS-a, bivšem igraču Cibalije i Istre 1961. Raić-Sudar radio je i kao trener u pulskom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • peroprco 21.02.2023.

    Dinamo je trebao posuditi Hajduku da sačuvaju drugo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare