To je to što me zanima!

Hajduk predstavio pojačanja: Još vjerujemo u naslov prvaka

Filip Ozobić, Goran Blažević i Goran Milović novi su igrači Hajduka. Znakoviti su i brojevi na dresu koje su dobili, pogotovo Blaževićev koji je uzeo Subašićevu jedinicu
Vidi originalni članak

Hajduk je na Poljudu predstavio tri prinove – golmana Gorana Blaževića, stopera Gorana Milovića i veznjaka Filipa Ozobića. No znakovitije od samog predstavljanja novih igrača, bili su brojevi na dresovima koje su im podijeljeni. Blažević je dobio Subašićevu jedinicu, Milović Miličevićevu peticu, a Ozobić Vejićevu sedmicu.

- Danas je tema konferencije nešto drugo, o statusu igrača ćemo drugom prigodom – nije se dao sportski direktor Hajduka Milo Nižetić, koji je otkrio kako su se trojica igrača koje je Hajduk predstavio uklopila u Malešov plan 'recesijskih' ugovora.

Blažević je potpisao na 4,5 godine za 60 tisuća eura, Milović na 3,5 za 40.000, a Ozobić je stigao na šestomjesečnu posudbu za plaću, uz opciju produženja posudbe. Hajduk još polaže i pravo na 10% njegovog budućeg transfera.

Za Gorana Blaževića potpis ugovora s Hajdukom je povratak u klub u kojem je ponikao.

- Nadam se da ću zadovoljiti želje navijača i struke i da ću dosadašnju dobru formu još malo i unaprijediti. Neću lagati javnost i reći kako sam odbio sve ponude radi Hajduka. Istina je, imao sam i duplo i troduplo boljih ponuda u inozemstvu, no procijenio sam kako je Hajduk u ovom trenutku za mene najbolja opcija. Koliko vidim i čitam, reakcije navijača Hajduka su pozitivne i ja ću im se pokušati odužiti – kazao je Blažević, koji se nada povratku među reprezentativne kandidate.

- Naravno da se nadam, jer nisam s popisa kandidata otpao zbog loše forme, nego situacije u kojoj se Šibenik nalazio. Vjerujem da ću kao golman Hajduka imati više šansi da se dokažem, a ja mogu samo obećati da ću dati sve od sebe.

Goran Milović karijeru je također započeo u omladinskom pogonu Hajduka, no afirmaciju je stekao u susjedstvu, u Parku mladeži. Sada se i on vraća ispuniti dječački san.

- Za mene neće biti poseban problem prilagoditi se na Poljud, jer sam tu odrastao, poznajem dosta suigrača od ranije i vjerujem da ću izboriti poziciju u momčadi.

Premda je u dresu Splita bio standardno dobar, polovinom prvog dijela sezone ispao je iz konkurencije, jer nije želio produžiti ugovor.

- Ne želim se vraćati na ono što je bilo. Ovo je za mene nova prigoda, nova stranica u karijeri i vjerujem da ću opravdati očekivanja. Bez obzira što dolazim kao pojačanje, svjestan sam kako nikome mjesto nije zagarantirano i da ću morati dati sve od sebe.

Filip Ozobić također kaže kako ne očekuje probleme u prilagodbi na novu sredinu.

- Iz mlade reprezentacije znam Lendrića, Vukušića, Tičinovića, iz Zadra Subašića i Tomasova. Došao sam u veliki klub, znam što se od mene očekuje i nastojat ću to i opravdati. U Spartaku se nisam uspjevao izboriti za prvu momčad jer je limit 6 stranaca, a novi trener doveo je brojne Brazilce i Argentince.

Ozobić ne krije šampionske ambicije.

- Nikad se ne treba predavati, treba vjerovati u sebe. Ako na koncu budu bolji, čestitat ćemo im, ali se sigurno nećemo unaprijed predati.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • bbbbb 14.01.2012.

    Nemogu vjerovati da su sva ta poznata imena potpisala za Hajduk.Pa sada je Real obična gomila seljaka u usporedbi sa ovako slavnim imenima u Hajduku.Jadna majko,što si dočekala!Pojačanja,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

  • user_122561 13.01.2012.

    Pa ovi stvarno zive u oblacima!! LOLČINA

  • 13.01.2012.

    Kada sam vam rekao za one australce da su totalni promašaj torcidaši su se natjecali koji če mi nabiti više "loš"... A za ove neču niti komentirati - valjda je i torcidašima jasno da je to samo pranje novca!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare