To je to što me zanima!

Hajduk reagirao priopćenjem zbog nestašne proslave juniora

Hajduk je protiv Hrvatskog dragovoljca u Sigetu slavio s 3-1, a mladi Lauš je zabio treći gol koji je proslavio u stilu Ronalda i Simeonea. Sudac Ivan Vučković pokazao mu je crveni karton što nije prošlo nezapaženo
Vidi originalni članak

Diego Simeone kažnjen je s 20 tisuća eura zbog hvatanja za međunožje, Cristiano Ronaldo zbog iste stvari tek čeka svoju kaznu, a Hajdukov junior Tino Blaž Lauš zbog iste je stvari zaradio crveni karton.

Hajduk je protiv Hrvatskog dragovoljca u Sigetu slavio s 3-1, a mladi Lauš je zabio treći gol koji je proslavio u stilu Ronalda i Simeonea. Sudac Ivan Vučković pokazao mu je crveni karton što nije prošlo nezapaženo.

DRSKO PONAŠANJE Hajdukov junior slavio gol kao Ronaldo pa dobio crveni karton

Iz Hajduka su imali dosta primjedbi na suca, a i ranije je bilo primjedbi na djelitelja pravde kada je u pitanju Hajduk.

Očito je to bio razlog da mladi Lauš reagira prema sucu utakmice, a voditelj Hajdukove akademije Krešimir Gojun cijeli je slučaj prokomentirao na sarkastičan način:

- Naša nogometna filozofija temelji se na tome da mladom igraču uvijek treba otežati okolnosti kako bi njegov razvoj bio što bolji i uspješniji. Stoga smo zahvalni što su nam okolnosti kroz natjecanje otežane jer smo sigurni da će se naši igrači razvijati upravo onako kako to želimo - kazao je Gojun.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 15.03.2019.

    Ae ka, triba se pokazat dišpet prema Dinamu, HNS-u, Mamiću, Šukeru i sličnima, razumiš. Živo me zanima oće li Hajduk pokazat takav dišpet kad budu pristigli šoldi za sve klubove HNL-a zbog Dinamovog povijesnog uspjeha, mislin da bi svi tribali dobit neku pinku. Ja ću im skinit kapu ako ne budu tili uzet šolde i reć:"Svaka vam čast." Prije će bit da već sad jedva čekaju kad će bit uplata.

  • egzekutor još jači 15.03.2019.

    Vijest bi bila neki uspjeh pokojnog ajduka....s njima uvijek neka sprdacina, priopcenja, zalbe, cirkus.....

  • MateCro 15.03.2019.

    Prema sucu pokaže ovu gestu i onda ima onih koji se bune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare