To je to što me zanima!

'Bili' nisu primili gol sedam utakmica. Sve je počelo nakon neočekivanog debija juniora

Varaždin, Gorica, Dinamo, Osijek, Slaven Belupo, Lokomotiva i Šibenik nisu uspijeli zabiti gol Hajduku, a svaku od tih utakmica mladi Niko Sigur odradio je od početka do kraja
Vidi originalni članak

Hajduk je na Rujevici pred 5000 svojih navijača po prvi put u povijesti obranio naslov u Hrvatskom nogometnom kupu. "Bili" su nadigrali Šibenik u svim segmentima i s 2-0 razveselili svoje navijače koji su stadion u Rijeci pobojali u bijelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je bio bolja momčad cijelu utakmicu, a sve je bilo riješeno u drugom poluvremenu kada su Dario Melnjak i Marko Livaja pronašli put do mreže Šibenčana. S druge strane Šibenik nije ozbiljnije zaprijetio Hajduku i tako je momčad Ivana Leke došla do sedme utakmice bez primljenog gola. Zanimljivo, točno prije sedam utakmica za Hajduk je u obrani debitirao jedan junior.

MARIO JURIĆ ZA 24SATA Teško bolestan navijač Hajduka s terapije ravno na finale Kupa: Molio sam doktore da me puste

- Kad mi je trener rekao da ću igrati, bio sam malo nervozan, ali dobro sam se osjećao. Svi su mi dečki dali puno samopouzdanja. Dobar debi - rekao je tada Niko Sigur, junior Hajduka koji je upisao debi za prvu ekipu.

Sigur je Hrvat rođen u Burnabyju kraj Vancouvera. U Hajduk je stigao prošlo ljeto iz slovenskog Radomlja, koji ga je prije nešto više od godinu dana doveo iz Kanade. Sigur je član juniorske momčadi, ali nije imao pravo nastupa u Ligi mladih zbog pravila da stariji igrači u tom natjecanju moraju biti najmanje dvije godine u klubu.

PONOVIO USPJEH Livaja potvrdio da ostaje, heroj utakmice Melnjak: Opravdano se očekuje titula, vjeruju nam

Hajduk je u tih sedam utakmica igrao protiv zahtjevnih protivnika. Varaždin, Gorica, Dinamo, Lokomotiva, Osijek, Slaven Belupo i Šibenik nisu uspjeli natjerati Hajdukove golmane da vade loptu iz svoje mreže.

- Da budem iskren, najvažnije mi je da sam na terenu, samo želim igrati. Najčešće igram defenzivnog veznjaka i desnog beka. Mogu igrati kao stoper s trojicom u zadnjoj liniji, mogu igrati na krilu, visoko u veznom redu... Dok god igram, sretan sam - rekao je Sigur za klupsku televiziju nakon debija protiv Varaždina.

POGLEDAJTE GOL VIDEO Livaja je zabio Šibeniku pa provocirao Funcute gestom

Sigur je sretan dok god igra, a dok god je on na terenu sretni su svi navijači Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mislim 25.05.2023.

    Dinamo im u derbiu nije htio dat gol da ih navijači nepobacaju u more

  • cajger 25.05.2023.

    a kolko su Dobili od Dinama zadnjih 5 utakmica ?

  • Anonimuss 25.05.2023.

    Samo tako nastavi Niko. 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare