To je to što me zanima!

Hajduk: Smijenjeni Cicarelli i Nižetić zbog 'slučaja kalendar'

Najvažnija odluka NO-a je smjena člana uprave zaduženog za marketing, Cicarellija, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata rada njegove službe i zbog 'slučaja kalendar'
Vidi originalni članak

Sedam i pol sati trajao je na Poljudu sastanak Nadzornog odbora Hajduka, a najvažnija odluka je smjena člana uprave zaduženoga za marketing, Pavla Cicarellija, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata rada njegove službe, ali i zbog ''slučaja kalendar''. Smijenjen je i član uprave zadužen za struku, Milo Nižetić, koji će privremeno vršiti dužnost sportskog direktora, do povratka Ivice Kalinića s bolovanja.

Hajduk će ubuduće umjesto tri, imati svega jednoga člana uprave, predsjednika Hrvoja Maleša, kome je naloženo da u sljedećih 10 dana ponudi prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta ''pod imperativom racionalizacije poslovanja HNK Hajduk kako u kadrovskom, tako i u stručnom smislu, te u cilju smanjenja troškova poslovanja''.

Naložena je i revizija poslovanja kroz angažman revizorske kuće.

Premda u službenom priopćenju stoji kako su sve odluke donesene jednoglasno, oko 19.30 sati sa sastanka se povukao predsjednik NO Josip Paladino. Također, pred Nadzorni odbor su, osim tročlane uprave, morali izaći i voditelj ''projekta kalendar'' Marin Grubišić i financijski direktor Milan Prgomet no za sada nije poznato hoće li njihove pozicije biti ugrožene.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ntnk 24sata 07.12.2011.

    ajme vidi ovog u sredini samo sta ne pojede malesa jer mu ga je pun hurac males-u ti nemas tri ciste o nogometu nisam navijac hajduka ali sam na strani torcide i nedam da unistis ponos hrvatske treba dat barem jednog clana uprave iz torcide nek se cuje i njihov glas nemojte bit dinamo malesu mani se corava posla jer NISI SPOSOBAN vodit ni farmu krava kamoli ponos dalmacije

  • kodakisemoguisprat 07.12.2011.

    Ovo se može dešavati samo u Kerumovom Hajduku. Nižetića smijene zbog loših poteza kao odgovornog za struku i onda ga postave za v.d. sportskog direktora. Ma ne možeš vjerovat. Pa dokle će trajat ta sva cirkusantska predstava u Hajduku? Kerume prodaj dionice Hajduka jer će nas tvoja politika vođenja kluba i tvoja sposobnost dovesti na najniže grane u povijsti kluba, a ako već i nije. Zato miči svoje prste od Hajduka jer ti to dalmatinski čovik nikad neće oprostit i ta karma će te pretiti kroz cijeli život.

  • pk1994 07.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare