To je to što me zanima!

Hajduk sredio Inter u prvih 45 minuta i vratio se borbi za vrh

Nogometaši Hajduka pobijedili su Inter iz Zaprešića na Poljudu 4-0 i došli na bod Dinamu te na tri boda vodećoj Rijeci. Strijelci su bili Sušić, Tudor, Bencun i Roguljić
Vidi originalni članak

Krasnim golovima Sušića i Tudora, spretnim Bencuna i kasnim Roguljića Hajduk je u kišnom Splitu zabio kišu golova zaprešićkom Interu (4-0) i vratio se na pobjednički kolosijek u MAXtv Prvoj ligi nakon dva uzastopna poraza.

"Div iz pregrađa" vratio se u Split nakon gotovo tri godine stanke i nije dugo držao mrežu netaknutom. Načeo ju je Tino Sven Sušić krasnim udarcem s ruba šesnaesterca u 23. minuti za vodstvo "bilih".

Za još mirniji odlazak na odmor Burićevih pobrinuli su se Fran Tudor, preciznim udarcem iskosa s lijeve strane šesnaesterca u suprotni kut u 44. minuti, te Marko Bencun, koji iz blizine u prvoj minuti nadoknade postavlja visokih 3-0.

Kiša je u drugom poluvremenu sve više ometala tijek utakmice, a svoj trenutak slave dočekao je Ante Roguljić, i to u trećoj minuti sudačke nadoknade, kad je zabio ligaški prvijenac u dresu "majstora s mora".

Pred oko 4000 gledatelja na Poljudu Hajduk je tako najavio povratak na vrh ljestvice, kojemu će zasigurno stremiti i u sljedećem kolu kada ide u goste "fenjerašu" Zagrebu. Inter, pak, dočekuje devetoplasirani Osijek.

MAXtv Prva liga, 17. kolo:

  • Hajduk - Inter-Zaprešić 4-0 (Sušić 23', Tudor 41', Bencun 45', Roguljić 90+3')
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare