To je to što me zanima!

Hajduk tražio Cibaliju zamjenu domaćinstva, Vinkovčani odbili

Nema razloga da se ne odigra kod nas, teren nam je u dovoljno dobrom stanju, sačuvan je, nema padalina, a u nedjelju će biti oko pet stupnjeva iznad nule, rekao je predsjednik Cibalije Tomo Bobek
Vidi originalni članak

Hajduk prvu utakmicu u drugom dijelu prvenstva igra u nedjelju kod Cibalije u Vinkovcima u 15 sati. Obzirom na lošu vremensku prognozu sljedećih dana i tradicionalno loše stanje travnjaka vinkovačkog prvoligaša, Splićani su poslali pisani zahtjev Cibaliji predloživši zamjenu domaćinstva, da se u nedjelju igra u Splitu, a u travnju, kad vrijeme bude bolje - u Vinkovcima.

S ovim se čak složio i Hrvatski nogometni savez jer nema otkazivanja utakmice niti traženja drugog termina. I kad se činilo da će se utakmica prebaciti na Poljud, stigao je odgovor iz Vinkovaca. Cibalia se nije složila i u nedjelju će se igrati u Vinkovcima.

- Nema razloga da se ne odigra kod nas, teren nam je u dovoljno dobrom stanju, sačuvan je, nema padalina, a u nedjelju će biti oko pet stupnjeva iznad nule - rekao je predsjednik vinkovačkog kluba Tomo Bobek.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, za vinkovačko je područje u nedjelju prognoza oblačno bez padalina s temperaturom od nula do sedam stupnjeva.

Cibalia je 3. veljače na svom stadionu trebala odigrati posljednju pripremnu utakmicu uoči nastavka prvenstva protiv Orašja, ali otkazali su je zbog snijega.

Drugi dio HNL-a otvorit će u petak Inter i Slaven Belupo.

U subotu su na rasporedu utakmice Rijeka - Istra te Osijek - Dinamo, a u nedjelju osim Cibalije i Hajduka igraju Lokomotiva  i Rudeš.
 

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Furest ZD 07.02.2018.

    Di su pare?

  • POTPEC 07.02.2018.

    Šta su se gospoda okomili na prijedlog Hajduka, a ne razmišljaju šta ako se odgodi utakmica zbog vremenskih neprilika. A svi vrlo dobro znamo kakvi su naši travnjaci. U redu Vinkovčani su odbili, šta imaju pravo. Mislim da bi se tribalo uvesti praviloneovisno o kojem se klubu radi, da ako se predloži zamjena domačinstva, a domačin to odbije, ukoliko se utakmica ne odigra gost dobiva sva tri boda. Mislim da bi onda svi prije odgovora malo promislili, naročito u našim uvjetima stadiona i travnjaka.

  • RobertC 07.02.2018.

    Nema vee igrat ce se po blatu i snijegu, narančasta lopta i udri. To jos samo kod nas ima na pašnjacima di ovce igraju, a dva tri kriminalca op, pare u džep

Komentiraj...
Vidi sve komentare