To je to što me zanima!

Hajduk u finalu Lige prvaka još veći favorit nego protiv Milana!

Hajdukova juniorska momčad igrat će s nizozemskim AZ Alkmaarom u finalu Lige prvaka mladih i to nakon što su po putu izbacili Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund i Milan
Vidi originalni članak

Juniori Hajduka imaju priliku ispisati povijest i priču koja će se prepričavati budućim generacijama. Ti mladići, još neiskusni, ali toliko smioni i spremni, u ponedjeljak u 18 sati imaju priliku postati besmrtni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajdukova juniorska momčad igrat će s nizozemskim AZ Alkmaarom u finalu Lige prvaka mladih i to nakon što su po putu izbacili Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund i Milan. Velikan do velikana.

Momčad Marijana Budimira prikazala je fantastičnu igru cijeli turnir, a posebice u polufinalu gdje su pali 'rossoneri' s 3-1. Hajduk je i u toj utakmici bio favorit. Koeficijent na Splićane iznosio je 2,50 dok je na Milaniste bio 2,70.

A sada će ponovno biti favorit! I to mrvicu veći nego što je bio u polufinalu. Kladionice procjenjuju da 'bili tići' imaju veće šanse za naslov pa je koeficijent na njihovu pobjedu 2,30. Na AZ Alkmaar je okruglih 3, a da će regularni dio utakmice završiti bez pobjednika iznosi 3,30.

Dakle, i kladionice su na strani splitskih mladića koji su na korak od toga da postanu "ona slavna generacija Hajduka".

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Panac 23.04.2023.

    Želim titulu Hajduku.... ali ...Čim se već slavi unaprijed... ( a AZ razbio Real i Barsu ) ... Hajduk će proći kao sinoć Babić !!! Pa i protiv Milana su u 1.pol mogli popušit par golova...

  • giussepe 23.04.2023.

    Ovakovi clanci ce te malce unistit,umislit ce se i propasti.Srbi su prije sedam godina bili prvaci svijeta U-21 i gdje su danas,nema ih,a isto su tako pisali hvalospjeve.

  • labud labud 22.04.2023.

    Samo jednu želju imam moj živote ludi,da mi Hajduk osvoji Ligu Prvaka pa onda poludim😃😃😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare