To je to što me zanima!

Hajdukov protivnik u Europskoj ligi došao do uvjerljive pobjede

Dvostruki strijelac za FCSB bio je Harlem-Eddy Gnohere (24, 58), a po jedan pogodak dodali su Dennis Man (86) i Olimpiu Morutan (90+3), a asistent za posljednji gol bio je hrvatski igrač Antonio Jakoliš...
Vidi originalni članak

Suparnik Hajduka u 3. pretkolu nogometne Europske lige FCSB u susretu je 3. kola rumunjskog prvenstva kao domaćin svladao Politehnicu iz Iasija sa 4-0 (1-0).

Dvostruki strijelac za FCSB bio je Harlem-Eddy Gnohere (24, 58), a po jedan pogodak dodali su Dennis Man (86) i Olimpiu Morutan (90+3), a asistent za posljednji gol bio je hrvatski igrač Antonio Jakoliš.

Bila je ovo prva pobjeda FCSB-a u novoj sezoni te je sada peti s četiri boda, dok je Politehnica 11. s dva boda. 

Hajduk i FCSB prvu utakmicu 3. pretkola igrat će 9. kolovoza u Splitu, a uzvrat je 16. kolovoza u Bukureštu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nipsey 06.08.2018.

    Jel ste skuzili da Bibe tj DUS-a nema ovih dana vjerovatno decko zaglavio u srbiji

  • prcko vitamincic 06.08.2018.

    Gdje je nestala lova od transfera Vlašića? Jel ima koji mali iz udruge da je online, pa da mi to objasni? I zašto pravi hajdukovci ne postavljaju to pitanje? Zašto pravi hajdukovci ne prosvjeduju pred udrugom zbog besplatnih pojačanja? Kos prije otkaza dao izjavu da Hajduk napokon može kupovati igrače jer su u plusu i onda vam udruga dovede besplatno kao najveće pojačanje nekog Brazilca jer se preziva Da Silva, vjerojatno najgori Brazilac u povijesti Hnl-a. Imam još milijun pitanja, ali ovo bi zasad trebalo biti dosta, pošto neću ni na ovo dobiti odgovor, nego pokušaj skretanja tema, pogađam skretanje će biti u vezi Mamića i kobasica hihi

  • špica 06.08.2018.

    hajduk nije spreman za steaua, loše igra jer i nema ko tamo da igra, nisu kupili ni jednog pravog igrača a sve prave su prodali, al opet ko zna nogomet je ne predvidiv jer da je ja bi stavio na steaua 10.000 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare