To je to što me zanima!

Hajdukovci ljutiti: 'Igrali smo protiv Dinama i protiv sudaca'

Pogledajte snimku, sve će vam biti jasno..., rekao je Gyurcso, a Caktaš dodao: Pa svakome se može dogoditi pogreška, jedna, ali tri u jednom finalu... Možemo zahvaliti Zebecu
Vidi originalni članak

Dante Stipica zaustavio je brojne pokušaje plavih, ali na kraju je ostao okićen srebrom nakon finala kupa u kojem je Hajduk izgubio od Dinama s 1:0.

- Ne želim komentirati suđenje, ali evidentno je svima na stadionu da su oni odredili pobjednika. Ovakve sudačke pogreške ne bi se smjele događati u finalu kupa... Baš me sad zanima što ce reći oko sokolovo, tko je sada oštećen...

- Pogledajte snimku, sve će vam biti jasno... - rekao je.

KUP: DINAMO - HAJDUK 1-0 'Modrima' dupla kruna! Savvas častio, Gavranović za pobjedu

Ahmed Said nije se suzdržavao:

- Par riječi? Igrali smo protiv Dinama i protiv sudaca! Dovoljno?

Mijo Caktaš bio je rječitiji:

- One grede i one šanse u drugom poluvremenu... jednostavno ništa nije htjelo ući u gol.

- Je li sezona bez trofeja veliko razočarenje? Pa, je, prije svega za to moramo zahvaliti gospodinu Zebecu, tri situacije bile su čiste, on nije sudio ni jednu! Dva penala i jedno čisto zaleđe. Mogu samo reći - sramota.

KUP Dvije medalje: Kopićeva za sina Vitu, Bjeličina ide Cvitanoviću
Kako je vama onda bilo igrati, kad znate za te sudačke greške?

- Pa svakome se može dogoditi pogreška, ali jedna, a da se dogode tri pogreške na jednoj utakmici u jednom finalu... neprihvatljivo!

Treba se sad odmoriti, rasčistiti glave i odmoriti za sljedeću sezonu...

- Je, hvala Bogu gotovo je, sad ćemo se odmoriti i pripremiti za iduću sezonu.

SLAVLJE U VINKOVCIMA Fešta dinamovaca u svlačionici: 'Kako je dobro vidjeti te opet'

Mario Tičinović je naglasio:

- Adrenalin je bio ogroman prije utakmice, to je jednostavno finale, želiš dovesti taj trofej u Split, nadaš se tome... Golovi iz individualnih pogrešaka? To je nogomet, kako zajedno pobjeđujemo, tako zajedno i gubimo i samo nas zajedništvo može pogurati naprijed.

- Veliko razočarenje u svlačionici? Je, svima nam je srce puklo na dva dijela nakon ove utakmice, nakon onakvih utakmica na Poljudu, nakon izgubljenog prvenstva...

SARKAZAM DO KRAJA Hajduk na Facebooku čestitao sucima nakon poraza u finalu...

Burno finale kupa puno sudačkih pogrešaka prokomentirao je i službeni Hajduk jednostavnom objavom na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Pošten ko političar 24.05.2018.

    Ovi u hajduku su isti ko oni iz sdp-a. Sami sebe zaj..u, i onda su krivi svi ostali. Znam da politici nije mjesto u sportu, ali sam spomenuo sdp jer sam ga najbolje mogo usporedit s hajdukom.

  • bbbdado 24.05.2018.

    Dante Stipica igrač utakmice , pametnom dosta

  • Dennyy 24.05.2018.

    Kakvi licemjeri.. kad uprava placa suce i vode ih na vecere te kad suci grijese u njihovu korist, sute ko p**ke.. onda bude "nisam nista vidio, to pitajte strucnjake, ne vidim nista sporno, to je dio nogometa" i slicne isprike.. kad se njih osteti, kmece na sva zvona.. a realnost je da je Hajduk najvise profotirao ove godine od sudackuh gresaka.. niste plakali kada se na Maksimiru besramno pokralo Dinamo, onda niste nista vidjeli.. da se ona jucernjasnja tekma igra do prekosutra, gol ne bi uspjeli zabiti.. i kao suci su vam krivi.. najlakse je druge kriviti za valstitu nesposobnost!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare