Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dvije medalje: Kopićeva za sina Vitu, Bjeličina ide Cvitanoviću

Dvije medalje: Kopićeva za sina Vitu, Bjeličina ide Cvitanoviću
1

Dinamo je pobijedio protiv Hajduka 1-0 i tako osvojio hrvatski kup za ovu sezonu. Bjelica je svoju medalju odlučio dati Cvitanoviću, a Kopić ju je dao svom sinu Viti, koji je potom zaplakao

VIDEO

Dinamo je pobjedom nad Hajdukom (1-0) osvojio hrvatski kup i tako ove sezone uzeo dvostruku krunu. Novopečeni trener modrih Nenad Bjelica nakon trijumfa odao je počast svojim prethodnicima na klupi maksimirskog sastava. 

- Jako sam sretan zbog ove utakmice. Bili smo bolji za gol. Hajduk je bio dobar protivnik. Neću uzeti ovu medalju jer je ona za Cvitanovića. On je u klubu radio osam mjeseci i prošao tri kola. Osobno ću mu predati medalju. Također se želim zahvaliti i Jurčeviću jer je on u polufinalu izbacio Rijeku. rekao je osječki stručnjak potom prokomentiravši kadrovske promjene:

Benković nije bio spreman, jučer je odradio prvi trening s momčadi, ali nije bilo ni potrebno da on igra jer su Rrahmani i Perić izgledali dobro. 

Bivši trener Lecha je potom otvorio dušu: 

- U ovoj utakmici nas je malo poljubila sreća. U posljednje dvije godine sam imao puno nesretnih poraza, dosta tragikomičnih utakmica s Lechom, sad se to malo i vratilo. Došao sam u Dinamo u dosta teškoj situaciji, ali svi zajedno smo uspjeli podići momčad. Pobjedu posvećujem obitelji. Da mi je netko rekao da ću u dva - tri tjedna dobiti otkaz u Lechu i doći u Dinamo te osvojiti kup, to ne bih mogao niti zamisliti. Moja obitelj se također jako puno odriđe i ova pobjeda je za njih - završio je Bjelica.

Pogled u buduće europske maksimirske avanture je jasan:

- Odmorit ćemo se i dobro pripremiti.

S druge strane, trener splitskih bijelih, Željko Kopić,zadovoljan je prikazanom igrom.

- Odigrali smo "hajdučku" utakmicum, dobru utakmicu. Imali smo prilika i poluprilika. Malo smo lošije ušli u utakmicu, ali smo se nakon toga postepeno dizali. Dinamo je svoju priliku iskoristio i došao do pobjede - započeo je Kopić, a onda se dotaknuo i suđenja:

- Nisam siguran da su te sporne situacije bile dvojbene, ali neka svatko radi svoj posao najbolje što zna. Suđenje više neću komentirati. Niti želim, niti smijem - ljutit je bio Kopić, a onda je komentirao i pogrešku Savvasa koja je dovela do poraza Hajduka:

- Svi oni koji su istrčali danas dali su sve od sebe, a presudila je jedna pogreška, ali to je nogomet. To se događa, Savvasu je sad najbitnija podrška i mi ćemo mu je pružiti.

Na kraju je uslijedilo i pitanje o budućnosti:

- O prijelaznom roku nisam razmišljao - fokus je bio na ovoj utakmici. Hajduk je veliki klub i normalno je da se u Splitu uvijek traži trofej. 

Za kraj je Kopić rekao kako je svoju medalju dao sinu Viti kojeg je to rasplakalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu