To je to što me zanima!

Hajdukovci stigli u Postira: Krenuo glavni dio priprema

Treninzi se održavaju bez ikakvih problema, igrači su praćeni brojnim navijačima koji su zaželjeli vidjeti ih pa su se u velikom broju okupili oko stadiona
Vidi originalni članak

Popodnevnim treningom započeo je brački dio priprema Hajduka koji će ovaj centralni dio priprema odraditi u Postirama na otoku Braču. Stadion Podježice s dva travnata terena nudi odlične uvjete za rad, a opet nije bilo potrebno putovati daleko od Splita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blagodat bračke klime koristili su već mnogi klubovi pa tako i Hajduk, ali i hrvatska nogometna reprezentacija koja se u nekoliko navrata pripremala za važne susrete.

Treninzi se održavaju bez ikakvih problema, igrači su praćeni brojnim navijačima koji su zaželjeli vidjeti ih pa su se u velikom broju okupili oko stadiona, zlu ne trebalo, tu je i policijsko vozilo, no nikakvih problema nije bilo niti potrebe za intervencijom. 

Splićani će na Braču odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv Solina i Croatije iz Zmijavaca, a pripreme traju do 16. siječnja. Hajduk će prvi službeni susret u 2021. godini odigrati 23. siječnja na gostovanju kod Šibenika.

Trener Boro Primorac je sa sobom poveo 29 igrača.

Popis igrača: Lovre Kalinić, Marin Ljubić, Josip Posavec, Marin Jakoliš, Darko Todorović, Vicko Ševelj, Mario Vušković, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Božo Mikulić, Nihad Mujakić, Stipe Radić, David Čolina, Ivan Dolček, Stanko Jurić, Jani Atanasov, Bassel Jradi, Mario Čuić, Darko Nejašmić, Mijo Caktaš, Tonio Teklić, Ivan Brnić, Adam Gyurcso, Leon Kreković, Dimitrios Diamantakos. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • kisni oblaci 2 07.01.2021.

    Pa mogli su i u Splitu pripreme odraditi. Kako ovo putovanje zovu u Hajdučiću? Prpreme,....šta oni pripremaju

  • 07.01.2021.

    Zašto policija čuva tiće, od koga ?

  • manutd21 07.01.2021.

    Hahahha nemaju ni za pripreme, čak je i babina greda razvijenije mjesto, to ti je tako kad si hajduk, glavni protivnici će im bit stado ovaca koje su veliki favoriti hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare