To je to što me zanima!

Hajdukovci u Minsku po 3. kolo Lige prvaka: Trenirali čak i na aerodromu, a onda po snijegu

Znamo da nas čeka hladno vrijeme, temperaturni minus, ali nadamo se da će rezultat biti plus. Velika nam je želja da u 2022. nastavimo s igrama u najjačem europskom natjecanju , poželio je Čuić uoči uzvrata u Minsku
Vidi originalni članak

Čak dva dana ranije Hajdukovi juniori krenuli su za Minsk gdje ih u srijedu u podne čeka uzvratna utakmica 2. kola Lige prvaka. Splićani su, po velikoj kiši, na Poljudu uspjeli zabiti Bjelorusima tri gola (3-0) te nogom i pol zakoračiti u sljedeći krug.

- Ne smijemo podcijeniti Minsk, dobra su i čvrsta momčad. Ulazimo s pobjedničkim gardom i nadamo se prolazu te plasmanu u sljedeće kolo koje se igra na proljeće. Međutim, još ništa nije gotovo - oprezan je Hajdukov topnik Filip Čuić.

Utakmica će se igrati na umjetnom travnjaku, a temperatura je oko ništice ili malo ispod, sve na što Splićani i nisu navikli. Prvi su trening odradili po snijegu, a jedan aktivacijske prirode čak i na aerodromu u Istanbulu iščekujući let. Uvjetima u Minsku su prezadovoljni osim, jasno, vremena.

- Znamo da nas čeka hladno vrijeme, temperaturni minus, ali nadamo se da će rezultat biti plus. Velika nam je želja da u 2022. nastavimo s igrama u najjačem europskom natjecanju - poželio je Čuić.

Osim za Hajduk Čuić trpa i za U19 reprezentaciju BiH.

- Ide me gol, atmosfera u klubu i reprezentaciji je dobra i dobro sam se uklopio u momčad. Lijepo je zabijati golove, ali to se mora nastaviti kako bi nešto bilo od karijere.

Trener Marijan Budimir na put je poveo 19 igrača: Silić i Mišević (vratari), Škaričić, Posinković, Prpić, Vladušić, Jurić-Petrašilo, Dominić, Letaj, Lazar, Capan, Krolo, Brkljača, Pukštas, Vrcić, Čuić, Bradarić, Hrgović i Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 23.11.2021.

    ajmo Rusi ,cjela Hrvatska je uz vas

  • duki1994 23.11.2021.

    koje je sad pak ovo natjecanje, sta nije hajduk ispao od tobola?

  • Hajduk Beograd 23.11.2021.

    Napred mladi orliči idemo u nove pobede 💪💪💪Hajduk živi večno

Komentiraj...
Vidi sve komentare