To je to što me zanima!

Hajduku trebaju pomoćni tereni i obnova Poljuda, a ne obećanja koja nitko ne može ispuniti...

Kamp u Divuljama, kamp u Žrnovnici, obnova Starog placa na kojem će Hajduk igrati europske utakmice... Sve su to obećanja koja smo čuli u zadnjih desetak godina, a Hajduk je i dalje na infrastrukturi iz 1979.!
Vidi originalni članak

"Obnovit ćemo stari stadion, oplemeniti ga dodatnim sadržajima te izgraditi jedan potpuno novi stadion za 30.000 gledatelja do ljeta 2027. godine" Da je ovo bila najava političara u nekoj ozbiljnoj zemlji ili gradonačelnika nekog milijunskog grada,  imalo bi smisla i podlogu, ali u Hrvatskoj, u kojoj godinama nakon potresa ljudi žive u kontejnerima, u gradu Splitu u kojem je od 1979. izgrađena samo Spaladium arena, a bolje bi bilo da nije ni ona, najava gradonačelnika Ivice Puljka zvuči potpuno nerealno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • DadoDavor 05.06.2023.

    Ja već godinama govorim da je Poljud samo malo u boljem stanju od Maksimira i da ga čeka sudbina Maksimira ako se ne krene sa ozbiljnim poslom, no to je bogohuljenje u Splitu da to kažeš jer mora se održavati mit o najboljem i najjačem u svemiru.

  • Spužva_Bob_Skockani 04.06.2023.

    Svaki dalmatinac po 10.000 eura i bit će za stadion i riješiti dugove. Lako je pričati kak niko ne voli kao dalmatinci Hajduk. Od priče se ne živi HŽV.

  • superhornet199 04.06.2023.

    Kako to, ja sam mislio da je samo naksimir u raspadu a poljud najmoderniji stadion u RH…

Komentiraj...
Vidi sve komentare