To je to što me zanima!

Hajrović ostaje u Dinamu, Emir Dilaver dobio je udarac u mišić

Izet Hajrović nije potpisao novi, već je iz njegovog ugovora na obostrano zadovoljstvo aktivirana klauzula koja će Hajrovića do 2021. godine zadržati u Dinamu. A to najviše veseli Bjelicu...
Vidi originalni članak

Dinamo se jučer uspješno (10-0) obračunao sa slovenskim drugoligašem Dekanima, a Nenad Bjelica izrazio je veliko zadovoljstvo igrom svoje momčadi. Raspucao se Komnen Andrić (četiri gola i dvije asistencije), dojmljivu partiju pružio i Damien Kadzior (dva gola i četiri asistencije). No opet, s druge strane bili su drugoligaši...

Iz Moravskih Toplica stiže nam još dobrih i loših vijesti. Među dobre izdvajamo ulazak Ive Pinta u trening punim intenzitetom, ali i činjenicu kako Izet Hajrović ostaje u Dinamu do 2021. godine.

Krilnom napadaču Dinama važeći je ugovor isticao u prosincu 2018. godine, ali je na obostrano zadovoljstvo (iz postojećeg ugovora) aktivirana klauzula koja će Hajrovića zadržati u Dinamu još dvije godine.

Među loše vijesti ističe se ozljeda Emira Dilavera koji je u utorak protiv Austrije Klagenfurt zbog udarca u mišić morao napustiti igru već na poluvremenu. No, nije ništa ozbiljno, Dilaver će preskočiti nekoliko treninga, pa će se brzo vratiti u trenažni proces. A do tada, Bjelica će na stoperskim pozicijama računati na Theophilea, Perića, Leškovića i Gvardiola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MateCro 04.07.2019.

    Toooo. Brz oporavak Emiru

  • danec 04.07.2019.

    Strasna vijest, bravo. Hajro je okosnica momčadi i igrač za velike tekme. Iskusan i ljudina. Bravo

  • Exterminator 04.07.2019.

    Gledao sam malo utakmicu protiv Slovenaca i moram reći da me se jako dojmio D Perić .. inače ga nisam do sada gledao jel stvarno tako pouzdan i lagan na lopti ili to samo protiv slabije opozicije ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare