To je to što me zanima!

Hakimi se rastaje od supruge? Odvjetnica odgovorila na optužbe o silovanju djevojke

Desni bek PSG-a i marokanske reprezentacije optužen je za silovanje djevojke, a španjolski mediji tvrde da je Hakimi i u procesu razvoda
Vidi originalni članak

Zvijezda PSG-a i marokanske reprezentacije, Achraf Hakimi (24), trenutno je pod istragom policije zbog silovanja 23-godišnje djevojke, prenose francuski mediji.

Hakimi je jedan od najboljih igrača na svijetu na poziciji desnog beka i s Marokom je osvojio četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu. U PSG-u nema konkurencije na poziciji, ali nogometaš je u potencijalnim problemima. 

Naime, portal 'El Cierre Digital' tvrdi da je Hakimi u procesu razvoda sa suprugom Hibom Abouk (36), španjolskom glumicom s kojom ima dva sina. Isti izvor navodi da je par odvojen već nekoliko tjedana, iako su se ozbiljne optužbe protiv Hakimija pojavile prije nekoliko dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hiba Abouk (@hiba_abouk_)

Odvjetnica: Hakimi je nevin

Podsjetimo, francuski mediji pišu da je 23-godišnja djevojka dala izjavu policiji u kojoj tvrdi da ju je Hakimi poljubio i skidao joj odjeću bez njenog pristanka prije nego što je stavio prste u njene gaćice.

U kontakt su navodno stupili 16. siječnja kada joj se Hakimi javio putem Instagrama, a 25. veljače joj je platio Uber do njegove kuće.  

Nogometaševa odvjetnica Fanny Colin izjavila je da je njen klijent nevin i da mirno čeka riješenje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kliperson 03.03.2023.

    Kako može biti silovana kad kod njihovih žene nemaju pravo izbora? Shodno tome - aho nemaš izbor - ne možeš biti prisiljen na ništa.

  • aciviij 03.03.2023.

    Platio joj Uber do njegove kuće a, ona je ponijela album s poštanskim markicama, koje su dogovorili kod njega gledati.. Vjerojatno je, kada je shvatila tko je on,  došla do zaključka da će tužbom za silovanje izvući mnogo više love nego je dogovoreno..  

  • no sleep 02.03.2023.

    Hiba javi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare