To je to što me zanima!

Hakl pred liftom: Pogledajte futsal zabavu u hodniku hotela

Europsko prvenstvo u futsalu u Hrvatskoj svaki dan dobiva komplimente na račun organizacije i atmosfere. Reprezentativci Portugala i Slovenije dobro su se opustili
Vidi originalni članak

Okupljanje najboljih europskih futsal reprezentacija u Zagrebu i Splitu razveselilo je sve obožavatelje ovog sporta, ali i same sudionike natjecanja. Izbornici i igrači hvale organizaciju i atmosferu u dvjema hrvatskim Arenama, a da se dobro zabavljaju pokazuje i video koji je osvanuo na YouTubeu.

Neopterećenost novcem i istinska ljubav prema futsalu najveća je odlika umanjenje verzije 'pravog' nogometa, a to su i potvrdili reprezentativci Portugala i Slovenije koji su u jednom od zagrebačkih hotela odlučili baciti 'hakl'.

Glavna zvijezda Portugala Ricardinho odlučio je pokazati svoje vještine u 'battleu' sa Slovencem Rokom Grželjom, no pobjednik nije bio važan obzirom da su se dobro zabavili igrajući pred liftom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • lozinka 12.02.2012.

    hahaha

  • Messi100 03.02.2012.

    Ovo je nešto ljepo gledati kako se zabavljaju a još će igrat međusobno svaka vam čast dečki.Najjači ste :))..Veliki je minus samo 1 razlog-HRT..pff.ali ovo je veče od tog minusa..veliki plus:))

  • totasef 03.02.2012.

    Koji je igrac ovaj Ricardinho, pa to je strasno. On i Falcao najjaci ubjedljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare