To je to što me zanima!

Halo, taksi! Zabio prvijenac za Barcelonu pa zvao prijevoz kući

Klinac koji će tek za mjesec dana (25. studenog) napuniti 18 godina i postati punoljetan u 82. minuti dočekao je trenutak kakvi se pamte cijelog života. Prvijenac za klub. Pa je kući morao taksijem
Vidi originalni članak

Jest, Lionel Messi opet je rušio rekorde, golom Ferencvarosu kojeg je Barcelona ispratila s 5-1 postao je prvi nogometaš koji je zabio gol u Ligi prvaka u 16. sezona zaredom. Ali, priča večeri na Camp Nouu bio je Pedro González López ili samo Pedri.

POGLEDAJTE VIDEO: Camp Nou

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj klinac koji će tek za mjesec dana (25. studenog) napuniti 18 godina i postati punoljetan u 82. minuti dočekao je trenutak kakvi se pamte cijelog života. Prvijenac za klub.

I više nego dovoljan razlog da se proslavi, možda počasti ekipa... No, Pedri je sebe počastio - taksijem! Zapravo, nije ni imao drugog izbora s obzirom da još ne može ni imati vozačku dozvolu. Pa je jedan od najvećih talenata španjolskih nogometa morao alternativnim načinom prema svom domu. Budući da ga mu od suigrača očito nitko nije ponudio prijevoz (ili možda samo ne živi u blizini), taksi je spasio stvar.

- Ispunio sam svoj dječački san - rekao je Pedri koji je na utakmicu stigao s plastičnom vrećicom u kojoj je nosio osobne stvari.

- Pritisak navijača Barcelone? Kad uđem u igru, pokušam se potpuno isključiti i razmišljam o svemu kao da igram kod kuće s bratom.

Pedrija, koji može pokriti više ofenzivnih pozicija, jako je htio i Bayern, no Barcelona je za samo pet milijuna eura uzela ga Las Palmasu. I, kako je krenulo, teško da je promašila.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lopovi od 1902 21.10.2020.

    Pedri je jako dobar i nadajmo se da ce nastaviti u tom ritmu...

  • Space Burek 21.10.2020.

    Moglo bi biti nesto od ovog igraca, 17 godina a igra puno bolje od npr. Gomesa i drugih veznjaka koji su se mijenjali kroz zadnjih 4-5 sezona. Odlicna zamijena za Coutinha kada on bude umoran.

  • MobyDikan 21.10.2020.

    Bočkaj voli benzinske

Komentiraj...
Vidi sve komentare