To je to što me zanima!

Halo, Vaha: Mamić nazvao iz Međugorja da mu čestita

Rad i disciplina. To je ono na čemu inzistira novi Dinamov trener. Nakon pobjede nema odmora. Ponoćni trening pa onda karantena u Sv. Martinu
Vidi originalni članak

Ako radiš kao stoka i pobijediš, moraš biti zadovoljan, rekao je Vahid Halilhodžić nakon utakmice u Györu. Iz Hercegovine ga je nazvao oduševljeni Zdravko Mamić. Brat Zoran također je bio presretan, a osmijeh se vratio i na lice igrača. Nakon što ih je u klubu morao sve podignuti psihički, sad stišava euforiju.
- Dinamo ima potencijala, ali ima tu još puno posla. Evo sad me zabrinjava što je puno igrača zbog umora tražilo zamjenu. Morao sam uzeti maramice kako bih im brisao znoj s čela - rekao je novi Dinamov trener i dodao da je u tri dana klub upoznao 95 posto.
- Imao sam 50 razgovora s igračima i svima u klubu. Prvi dan svi su imali pognutu glavu. Drugi dan vidio sam mali pomak, ubacio neke svoje viceve, šalio se s njima i treći dan sve je bilo puno bolje. Bili su ‘visibabe’, a sad su ‘suncokreti’ - opisao je Vaha i zaključio:
- Neki su igrači jako zadovoljni mojim radom. Poslije utakmice poslao sam ih na trening zbog rekuperacije i to je jako važno, ali nije to moja izmišljotina. Tako se radi u velikim europskim klubovima.


SPAVAJU U SVETOM MARTINU NA MURI
Dinamovci su prespavali u Györu i u petak ujutro krenuli u toplice Sveti Martin, gdje će u karanteni dočekati nedjeljnu utakmicu prvenstva protiv Slavena u Koprivnici.

OZLIJEĐEN JE SAMO SLEPI
Situacija s ozljedama je dobra, izvan stroja je samo Miroslav Slepička, koji ima problema s trbušnim zidom. Morales je dobio udarac u mišić, ali nije ništa ozbiljno.


MAĐARI NE ODUSTAJU: STIŽEMO PO PROLAZAK

Trener Györa Attila Pinter rekao je da se ne predaje te da će Mađari doći u Zagreb po prolazak u Europsku ligu. Iako imaju 0-2.
- Izbacili su Montpellier, znači da su sigurno kvalitetna momčad. No drago mi je da je najavio pobjedu u Zagrebu. Time ću samo motivirati svoje igrače - rekao je Dinamov trener.

ZDRAVKO MAMIĆ SE MOLIO GOSPI ZA OBITELJ I DINAMO
Zdravko je umjesto na utakmicu odlučio otići u Međugorje. Ondje je kupovao krunice za obitelj, a rekao je i da se pomolio za zdravlje obitelji i uspjehe s Dinamom. Navodno će iz Hercegovine produžiti u Crnu Goru, gdje će pokušati dogovoriti Bekirajev transfer.

SVE JE SUPER, ALI JOŠ IMA POSLA NA TAKTICI
Iako je s momčadi odradio tek tri treninga, protiv Györa se vidio pomak u Dinamovoj igri. Igrači su bili čvršći, odlučniji, a i bilo je više discipline. Napokon su odigrali susret bez primljenoga gola.
- Na taktici ima još jako puno posla. Sretan sam kako smo odigrali, vidjelo se zajedništvo, lopta je stalno išla, a imali smo neke fine akcije - rekao je Vaha, koji žali što pobjeda nije bila uvjerljivija.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Zeljk0 20.08.2010.

    slika broj 1: to je Međugorje, vjerski shopping u Hrvata.... od kad je Isus govorio da morate trošiti novce za crkvu i bogaćenje pojedinaca na račun ovaca????

  • tužni šokac 20.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • JAX 20.08.2010.

    ko bi rekao da maminjo dobro barata bosanskim pa da se sporazumije s njhm

Komentiraj...
Vidi sve komentare