To je to što me zanima!

Hamilton prodaje zvjerku od 10 milijuna eura: Postoji ih tek pet

Britanski vozač Lewis Hamilton prodaje automobil vrijedan velikih deset milijuna eura, a primamljivo za kupce bi moglo biti to što ovakvih izdanja na svijetu ima samo pet
Vidi originalni članak

Završio je drugi u prošloj sezoni Formule 1, a Lewis Hamilton sad više ne želi voziti Mercedesov V12 motor. Ne, britanski vozač ne napušta svog konstruktora, već prodaje svoju jurilicu - Pagani Zondu LH 760, koja do brzine od 100 km/h stiže za svega tri sekunde. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nakon Verstappenove titule

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEĆE ODUSTATI Ecclestone najavio da će Lewis u mirovinu, britanski vozač misli drugačije: Vratit će se još jači

Nakon što ga je Max Verstappen u bolidu Red Bulla pobijedio u posljednjoj utrci sezone u Abu Dhabiju, Hamilton je otišao na odmor, a u međuvremenu dobio i vitešku titulu. Prije početka nove sezone odlučio je kako treba napraviti prostora za nešto novo u garaži pa će tako prodati svoju 'ljubičastu zvijer'.

Do nove sezone, koja počinje u ožujku, još ima dosta vremena, a ako proda Zondu čija se vrijednost procjenjuje na 10 milijuna eura, mogao bi kupiti neku novu 'zvjerku'. Za kupce bi primamljivo moglo biti to što je automobil napravljen specijalno za Lewisa te ih u cijelom svijetu ima samo pet.

No, s obzirom na Lewisovu konstituciju, krug mogućih kupaca mogao bi se dosta smanjiti. Bilo kako bilo, britanski vozač prodaje jurilicu i čeka povratak na stazu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 10.01.2022.

    Naci ce se kupac

  • dr. sc. Amburator 05.01.2022.

    Prica starija od domovinskog rata

  • tomo1234 04.01.2022.

    U cijelosti neistina informacija. Prodaje ga iz razloga šta je i točno teško za vozit taj auto. Šta prodaje za 10. mil.kojih novaca. Uđite u taj svijet čitate neke 5 x prerađene priče. Plaćen 2.800.000.00 € 6.0 /12 cil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare