Sport

Komentari 3

Ecclestone najavio da će Lewis u mirovinu, britanski vozač misli drugačije: Vratit će se još jači

Ecclestone najavio da će Lewis u mirovinu, britanski vozač misli drugačije: Vratit će se još jači

'Izjednačio se sa Schumacherom i pravo je vrijeme za njega da prijeđe u modne vode', rekao je nakon posljednje utrke u Abu Dhabiju bivši šef F1 Bernie Ecclestone o Lewisu Hamiltonu

Nije napravio ništa pogrešno cijele godine i u neku ruku obojica su zaslužila uzeti naslov prvaka, ali znamo da ga je samo jedan mogao osvojiti. Znam da je povrijeđen i da će mu trebati neko vrijeme da prijeđe preko svega, ali mislim da su sva spominjanja mirovine i mali znaci samosažalijevanja, rekao je o Lewisu Hamiltonu nakon što je 'izgubio' titulu svjetskog prvaka u F1 bivši britanski vozač Derek Warwick.

Mnogo se toga spominjalo nakon što je Max Verstappen u posljednjem krugu VN Abu Dhabija osvojio naslov svjetskog prvaka u F1, iz Mercedesa su na kraju povukli žalbu i priznali poraz, a počelo se spominjati i kako je moguće da smo po posljednji put gledali trofejnog Britanca u bolidu.

To je istaknuo i sam bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone koji smatra da će se Lewis teško vratiti nakon svega. 

 - Razočarenje je u Abu Dhabiju bilo veliko, razumijem ga. Izjednačio se sa Schumacherom i sedam titula, a pravo je vrijeme za njega da prijeđe u modne vode. Prije nekoliko dana razgovarao sam mu s ocem i nije želio mnogo o sinu, samo o poslu - poručio je Bernie.

Teško je zamisliti da će Lewis tek tako odustati kad je na korak od toga da sam zasjedne na mjesto 'najboljeg svih vremena', a iako je svjestan da će ovakav rasplet ostaviti posljedice na njega, Warwick smatra da ćemo isti duel gledati i iduće sezone.

Abu Dhabi Grand Prix

- Nadam se da neće, ali ipak je vjerojatno da će malo izgubiti momentum jer je dao jako puno u prošlu sezonu i drugo mjesto je za njega poraz. Ali on je veoma snažan i vratit će se jači nego ikad - zaključio je Warwick.

Najčitaniji članci