To je to što me zanima!

Hansen zabrinuo Dance: Možda ću otkazati Svjetsko prvenstvo

Bez obzira koliko volim igrati za reprezentaciju, razmišljam da propustim turnir u Egiptu i tako povedem malo računa o svom tijelu, rekao je Hansen za danski Politiken.
Vidi originalni članak

Za godinu i pol dana Danska će u Egiptu braniti naslov svjetskog prvaka osvojen u siječnju na domaćem terenu (domaćin je bila i Njemačka). Danci su po običaju jurišali na pogon Mikkela Hansena, ali tako možda neće biti u siječnju 2021. Odnosno, morat će povući neki drugi umjesto Mikija.

MVP prošlog SP-a najavio je, naime, da bi mogao preskočiti sljedeću planetarnu smotru.

- U sljedećih godinu dana čekaju me Europsko prvenstvo i Olimpijske igre u Tokiju, plus opterećenja koja ću imati s PSG-om. Bez obzira koliko volim igrati za reprezentaciju, razmišljam da propustim turnir u Egiptu i tako povedem malo računa o svom tijelu - rekao je Hansen za danski Politiken.

IHF uvodi promjene

S obzirom da će tada biti u 34. godini, tri velika natjecanja u 12 mjeseci neće biti nikome lagano izdržati, pa ni njemu čije koljeno nije u savršenom stanju. Zbog sve većih pritužbi samih rukometaša oko napora i broja utakmica IHF je odlučio povećati broj igrača i zamjena, ali i uvesti dodatne slobodne dane.

Nije nešto, ali pomoći će. Umjesto dosadašnjih 16 igrača izbornici će u zapisniku moći prijaviti njih 18, moći će, također, mijenjati pet igrača tijekom turnira umjesto dosadašnja tri, a reprezentacije više neće igrati dan za danom. Trebalo bi pomoći...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • aavent 04.09.2019.

    Nikad u niti jednom sportu nisam vidio nekog igraca da rsfi prevagu kao sto je Hansen radio na zadnjem natjecanju.

  • paulomacado 04.09.2019.

    Hansen je odigrao 500 utakmica a Čaleta 5 zato nemoj mjesat kriške i jabuke

  • Seattle 04.09.2019.

    Hoce sad danci postupat prema njemu ko mi prema caleti-caru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare