To je to što me zanima!

Harry: Luka je pretih da bi bio kapetan, Gallas je pravi za to

Luka Modrić bio je kapetan Tottenhama u nedostatku sva tri prva kapetana. Sada ga je naslijedio Gallas koji je oduševio Redknappa u preokretu protiv Arsenala
Vidi originalni članak

Nakon što je s kapetanskom trakom predvodio Tottenham do nevjerojatnog preokreta u derbiju sjevernog Londona protiv Arsenala na Emiratesu, William Gallas (33) mogao bi na dulje vrijeme ostati kapetan Spursa. Harryja Redknappa oduševilo je kako je iskusni Francuz komandirao svojim suigračima u gostujućoj pobjedi 3-2. Podsjetimo, Tottenham je gubio 2-0 na poluvremenu, no vratili su se u sljedećih 45 minuta iz mrtvih i slavili u Gallasovoj prvoj utakmici na Emiratesu od odlaska iz Arsenala.

Luka i Tom su pretihi na travnjakum, Gallas je iskusan kapetan, kaže Harry

- William bi mogao ostati kapetan i u sljedećim utakmicama. Luka Modrić je tih mali momak. On uvijek obavi svoj posao. Tom Huddlestone je također bio kapetan jer je bio u vrhunskoj formi, no i on je tih dečko. Gallas je s druge strane već predvodio momčadi s kapetanskom trakom pa je velika šansa da će i kod nas nastaviti - objasnio je Redknapp zašto je ne tako obožavani Gallas bio kapetan Tootenhama u utakmici protiv svog bivšeg kluba.

Kako su prvi kapetan Ledley King te njegovi zamjenici Michael Dawson i Huddlestone ozlijeđeni, kapetansku traku je kolo prije ovog nosio Luka Modrić. No sada se Redknapp ohrabrio i traku navukao čovjeku koji je promijenio čak tri londonska kluba, Chelsea, Arsenal i Tottenham.

Strašno sam riskirao Gallasovim dovođenjem, priznao je Harry

- I Gallas je tih i miran dečko, no samo izvan igre. Čim izađe na travnjak pokaže tko je gazda na terenu. Zbog njega sam se umalo sa svima posvađao. Nitko ga nije želio u Tottenhamu osim mene i njega samog. Ni predsjednik, ni navijači, nitko... Riskirao sam njegovim dovođenjem i pogodio - uvjeren je Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ppetpet 22.11.2010.

    pa naravno covjek je rekao kako je.....luka nije tip igraca za kapetana...usput da kazem da je Hrvatska imala kapetana kakvog je malo tko na svijetu imao...NIKO KOVAC

  • 22.11.2010.

    Po meni se taj Crotottenham pomalo raspada..iskreno nisam ni prije bio neki veliki štovatelj Tottenhama ali sad bi jako jako jako volio da od te naše četvorke barem Niko i Luka odu....Sve manje i manje je Harry počeo cijenit Luku, skoro da ga više niti ne spominje, dobro Lukine igre su u zadnje vrijeme malo lošije ali nije ništa lošiji nego npr. Van der Vaart kojeg Harry sve češće i češće spominje... čak je sad i Gallasa počeo više cijenit nego naše dečke....

  • AdoNet 22.11.2010.

    Riješi točno kviz (tip:google), uzmi 50$, preuzimaj besplatne edukacijske materijale, profesionalna skola pokera. Osim toga mozete birati na koju sobu zelite da vam uplate novac koji dobijete. Savrseno za pocetnike koji ne zele poceti tako da uplate vlastiti novac. http://tiny.cc/h0i14 Sretno na stolovima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare