Obavijesti

Sport

Komentari 8

Harry: Luka je pretih da bi bio kapetan, Gallas je pravi za to

Harry: Luka je pretih da bi bio kapetan, Gallas je pravi za to
1

Luka Modrić bio je kapetan Tottenhama u nedostatku sva tri prva kapetana. Sada ga je naslijedio Gallas koji je oduševio Redknappa u preokretu protiv Arsenala

VIDEO

Nakon što je s kapetanskom trakom predvodio Tottenham do nevjerojatnog preokreta u derbiju sjevernog Londona protiv Arsenala na Emiratesu, William Gallas (33) mogao bi na dulje vrijeme ostati kapetan Spursa. Harryja Redknappa oduševilo je kako je iskusni Francuz komandirao svojim suigračima u gostujućoj pobjedi 3-2. Podsjetimo, Tottenham je gubio 2-0 na poluvremenu, no vratili su se u sljedećih 45 minuta iz mrtvih i slavili u Gallasovoj prvoj utakmici na Emiratesu od odlaska iz Arsenala.

Luka i Tom su pretihi na travnjakum, Gallas je iskusan kapetan, kaže Harry

- William bi mogao ostati kapetan i u sljedećim utakmicama. Luka Modrić je tih mali momak. On uvijek obavi svoj posao. Tom Huddlestone je također bio kapetan jer je bio u vrhunskoj formi, no i on je tih dečko. Gallas je s druge strane već predvodio momčadi s kapetanskom trakom pa je velika šansa da će i kod nas nastaviti - objasnio je Redknapp zašto je ne tako obožavani Gallas bio kapetan Tootenhama u utakmici protiv svog bivšeg kluba.

Kako su prvi kapetan Ledley King te njegovi zamjenici Michael Dawson i Huddlestone ozlijeđeni, kapetansku traku je kolo prije ovog nosio Luka Modrić. No sada se Redknapp ohrabrio i traku navukao čovjeku koji je promijenio čak tri londonska kluba, Chelsea, Arsenal i Tottenham.

Strašno sam riskirao Gallasovim dovođenjem, priznao je Harry

- I Gallas je tih i miran dečko, no samo izvan igre. Čim izađe na travnjak pokaže tko je gazda na terenu. Zbog njega sam se umalo sa svima posvađao. Nitko ga nije želio u Tottenhamu osim mene i njega samog. Ni predsjednik, ni navijači, nitko... Riskirao sam njegovim dovođenjem i pogodio - uvjeren je Redknapp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara