To je to što me zanima!

'Hat-trick heroj' dobrog srca! CR7 poklonio loptu Marcelu

Sjajnu utakmicu odigrao je i Marcelo, koji je upisao dvije asistencije. Naravno da to nije promaknulo najvećoj zvijezdi Reala, koja je nakon posljednjeg sučevog zvižduka zatražila loptu i poklonila ju Brazilcu
Vidi originalni članak

Real Madrid je gostovao kod Alavesa u subotu u okviru 10. kola španjolske Primere. Kraljevi su slavili s visokih 4-1, a portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo zabio je hat-trick. Bio je to njegov prvi hat-trick ove sezone čime je, barem nakratko, utišao dežurne kritičare.

Sjajnu utakmicu odigrao je i Brazilac Marcelo, koji je upisao dvije asistencije. Naravno da to nije promaknulo najvećoj zvijezdi Reala, koja je nakon posljednjeg sučevog zvižduka zatražila loptu. I dok je većina pomislila kako će krilni napadač loptu zadržati, što bi bilo logično jer je zabio tri gola, on ju je odlučio pokloniti Marcelu.

Unatoč osporavanju, u momčadi Reala vlada prilično dobra atmosfera. Prvi su na tablici s 24 boda, dva boda ispred Barcelone i tri ispred Atletico Madrida. Sevilla je pala na četvrto mjesto remijem kod Sporting Gijona 1-1.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nogofil 01.11.2016.

    Marcelo je sjajan. Golovi Ronalda sun zanimljivi. Prvi je postignut iz penala, a protivnički igrač ne da nije igrao namjerno rukom, nego uopće ni nije igrao rukom. Penala dakle nije bilo, pa nebi ni bilo ni tog Ronaldovog gola. Kod drugog gola bio je zapravo autogol,jer upućenu loptu je Alavesov igrač dignuo iznad golmanovih ruku. Treći gol je bio pravi. I stvaranje slobodnog prostora i udarac - sve za 5. Ipak i na to pada sjena, jer je gol dan, kad je momčad Alavesa kod 1:3 potpuno pala i fizički i moralno. Ali dobro, obožavatelji Ronalda imaju pravo na zadovoljstvo, jer to je bilo sve mnogo bolje, nego njegove igre u par zadnjih mjeseci.

  • Avatar 01.11.2016.

    Stvarno je veliki čovjek! Veliko srce ima...! Ovo se nikada nije desilo i nogometnom svijetu!

  • tuna111 01.11.2016.

    Ronaldo cim odigra kako treba postane socijalno osvjesten, sreca pa ga je islo danas, da nije a njegovi dobili 2-1, bilo bi gadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare