To je to što me zanima!

Hattrick Bamforda za kraj niza Ville u PL: Stali na četiri pobjede

Aston Villa je izgubila od Leedsa 1-3 i tako po prvi put ove sezone prosula bodove u Premiershipu. Prije ove utakmice imali su četiri pobjede zaredom, uključujući i onu protiv Liverpoola 7-2
Vidi originalni članak

Nogometaši Aston Ville izgubili su prve bodove u novoj sezoni engleske Premier lige, nakon što su u petak poraženi na svom stadionu od Leeds Uniteda sa 0-3 (0-0), a sva tri pogotka za goste postigao je Patrick Bamford. Tako je Aston Villa 'stala' nakon četiri vezane ligaške pobjede.

Bamford je prvi pogodak postigao u 55. minuti, kad je odbijenu loptu nakon udarca Barkleyja poslao u nebranjenu mrežu. U 67. minuti je centarfor Leedsa primio loptu na  metara od vrata, namjestio se i pogodio gornji lijevi kut vrata domaće momčadi. Posljednji pogodak u 74. minuti postigao je sjajnim snalaženjem u kaznenom prostoru, pogodivši s desne strane suprotni kut.

NEVJEROJATAN POTOP PRVAKA Klopp nakon poraza 7-2: Rekli smo da želimo pisati povijest...

Nogometaši Marcela Bielse uputili su čak 27 udaraca prema vratima Aston Ville, od kojih je devet išlo unutar okvira, što zorno pokazuje nadmoć koju su imali u ovom dvoboju.

Leeds je sa 10 bodova iz šest nastupa skočio na treće mjesto, dok je Aston Villa ostala na 12 bodova i s jednim bodom zaostatka za vodećim Evertonom.

PREMIER LIGA 'Luđak' zaustavio Guardiolu! Leeds je otkinuo bod Cityju...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NIKE 24.10.2020.

    Čeka nas j* sezona u Premierligi, desetkovani Liverpool, čudnovati Everton, poletan Chelsea itd.

  • Jat Masin 24.10.2020.

    Sad se tek vidi kakav uzasan raspored je imao Liverpool na pocetku sezone, najtezi mozda u povijesti LP igrajuci sa 2 clana Big 6 i protiv 3 tima u najboljoj formi u ligi u prvih 5 kola

Komentiraj...
Vidi sve komentare