To je to što me zanima!

Hearn nudi Ruizu veliki meč i - lovu za povratak: Dillian White

Riskantan meč, znam. Ako Dillian izgubi, snovi o tituli su mu razbijeni. Ruizu bi to bio drugi poraz u nizu, a to nikad ne izgleda dobro. Ali novac je velik, a meč bi bio spektakl, kaže Eddie Hearn
Vidi originalni članak

Andy Ruiz Jr. opet je u treningu. O tome je sam obavijestio navijače na svom Instagram profilu, a objava je koincidirala sa najavom njegove naredne, lako moguće borbe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promotor Eddie Hearn o tome je posve konkretno pričao na Matchroom Boxingu:

 - Ruizu smo poslali ponudu. Radi se o velikom, sedmeroznamenkastom iznosu. Možda Ruiz misli da to nije dovoljno novca za njega, ali definitivno je u pitanju veliki meč koji bi ga zaista vratio natrag u igru - rekao je Hearn.

Ruizov dosadašnji profesionalni omjer je 33-2, a borba koju Hearn priželjkuje je: bivši svjetski prvak Ruiz protiv drugog svjetskog teškaša Dilliana Whytea (27-1).

- Znam, bio bi to riskantan meč za obojicu. Ako Dillian izgubi onda su mu snovi o tituli razbijeni. A ako poražen bude Ruiz onda bi mu to bio drugi poraz u nizu, a to nikad ne izgleda dobro - dodao je Eddie Hearn.

SAUERLAND O RUIZU: 'Kupio si je 55 Rolls Royceova, teško mu je ustati u pet i pol'

Ruiz je fotografiju iz trening-dvorane začinio najavom: "Povratak će biti sladak, vraćam se osnovama". Za poraz u zadnjem meču mnogi su 'okrivili' Ruizovu fizičku zapuštenost i višak kilograma.

Obojica, i Whyte i Ruiz, bili su u ringu u Diraja Areni 7. prosinca. Ruiz je poražen u revanšu sa Anthonyjem Joshuom, a Whyte do svoje 27. profesionalne pobjede trijumfom nad Mariuszom Wachom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bedak11 18.01.2020.

    White a? Ne znam tko je taj, neki nepoznati boksac, vidi se da novinar prati boks kad zna tako neko ime.

  • Alfa & Omega 17.01.2020.

    Imam feeling da bu inace ovaj simpa lik svu lovu za par godina koju zaradil profučkal 😎 I neka ce ko ga ebe , uzivaj sinek i tata bi na tvom mjestu 😉

  • Brozo 17.01.2020.

    Samo cekam kad cete ispravit gresku. Ruiz je kupio model 55 Rolls Royce a nije kupio 55 automobila Rolls Royce-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare