Sport

Komentari 34

'Kupio si je 55 Rolls Royceova, teško mu je ustati u pet i pol'

'Kupio si je 55 Rolls Royceova, teško mu je ustati u pet i pol'

Zaradio je jako puno love. Kupio si je 55 Rolls Royceva i ogromni ranč. Nije baš teško shvatiti da mu se sad ne da u 5.30 iz svilene pidžame na boksački trening, kaže Sauerland

Otac Wilfried bio je boksački šampion, a sin Kalle Sauerland (41) jedan je od najpoznatijih boksačkih promotera. Nijemac je za IFL TV govorio o drugom meču Anthonyja Joshue (30) i Andyja Ruiza (30).

Sauerland se posebno osvrnuo na Ruiza tj. priče da je američki Meksikanac nakon senzacionalne pobjede nad Joshuom drugi meč od Britanca izgubio zbog debljine.

- Ma ne 'pušim' ja te gluposti, kao 'sasuo je u sebe previše tacosa i izlio previše Corone pa je zato izgubio'. Je, nabacio je koju kilu, ali Joshua je jednostavno imao bolju egzekuciju plana borbe i zasluženo slavio. To je sve - priča Sauerland.

- S druge strane, da, Ruiz jest u situaciji da će mu se vjerojatno biti teško vratiti na tron. Jer je u: predobroj situaciji. Zaradio je velik novac. Pun je love, kupio si je ogroman ranč u Novom Meksiku i "55 Rolls Royceova". Treba pamtiti riječi velikih šampiona, a još nas je Marvin Hagler (65) naučio, 'Jako je teško iz svilene pidžame ustati u pet i pol ujutro na cijeli dan boksačkog treninga' - kaže Nijemac.

- Ne poznajem čovjeka osobno. Činjenica ostaje da nam je svima priredio sjajnu borbu i veliku senzaciju kad je dobio Joshuu u Madison Square Gardenu. Činjenica je i da je u Saudijskoj Arabiji revanš izgubio na bodove, sad hoće li ispasti 'instant senzacija'... Vidjet ćemo - rekao je vrhunski boksački znalac Kalle Sauerland.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci