To je to što me zanima!

Heber u naj-momčadi mjeseca: Sa Zlatanom, Nanijem i Velom

Donedavni Rijekin Brazilac zabio je ili asistirao na tri utakmice zaredom, New York City je pobijedio u dvije od te tri, a Heber je izabran u momčad mjeseca MLS-a, zajedno sa Ibrahimovićem
Vidi originalni članak

Heber Araujo dos Santos točno je ono što je trebalo New York City FC-u. Sjajni je napadač u New Yorku i MLS-u bez problema i prilagodbe nastavio je s onim što je radio u Rijeci i HNL-u: zabija i asistira, a kako je uz sve i vrhunska osoba, pun osmijeha i pozitivne energije, suigrači i navijači ga - obožavaju.

Amerikancima je odmah postalo jasno da je Brazilac za Major League Soccer okvire: igračina. Sa 27 godina i dovoljno mlad i dovoljno iskusan, a znanje i nos za gol ili aistenciju - neupitni. Pa je Heber promptno postao standardan kod trenera Dominica Fonta, a u prvom mjesecu igranja za NY City izabran je u momčad mjeseca! I to kakvu momčad:

Bush - Steres, Chanot, Lovis - Kaye, dos Santos - Salinas, Nani, Carlos Vela - Heber, Ibrahimović

Obrana i veza vam ništa ne govore, ali zadnja četiri imena pošteno 'zvone', jel' tako? Takorekuć dojučerašnji Rijekin napadač danas je u društvu Carlosa Vele i Nanija, a u najboljem napadačkom paru MLS-a zajedno sa: Zlatanom Ibrahimovićem.

To je priznanje Heber zaslužio sa dva gola i dvije asistencije u tri uzastopne travanjske utakmice, uključujući pobjede New York City FC-a protiv D.C. Uniteda i Chicaga.

MLS-raspored nam u subotu, od 22 sata po našem vremenu, u Kaliforniji donosi utakmicu - LA Galaxy vs. New York City. Duel najboljih napadača lige: Ibrahimović protiv Hebera.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikopolidis_71 08.05.2019.

    Bravo Heber!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare