To je to što me zanima!

Hećimović: Dosta je hokeja, sad ću završiti srednju školu

KRAJ S 29 GODINA John Hećimović igrat će za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, a potom se vraća u Kanadu položiti posljednji ispit za maturu
Vidi originalni članak

Nakon odlaska iz Medveščaka prije dvije sezone izgubio sam motiv za hokejom. Odigrat ću još za Hrvatsku na SP-u u Zagrebu i zaključit ću karijeru, rekao je John Hećimović.

Nekadašnji ljubimac zagrebačkih navijača prije dva tjedna napunio je tek 29 godina.

- Da me nije trener Marty Raymond potjerao, sigurno bih još igrao za Medveščak. Ne bih vjerojatno razmišljao o kraju karijere. Da me ponovno pozovu, vjerojatno bih dobro razmislio, ali sumnjam da bih sad promijenio odluku - istaknuo je Hećimović koji će se vratiti nazad u školske klupe.

- Ostao mi je još jedan ispit da završim srednju školu. Moram misliti na budućnost. Zaradio sam od hokeja nešto novca, no ne mogu samo sjediti. Imam ženu i dvije kćeri. Što ću raditi? Sigurno neću u očevoj građevinskoj tvrtki, to je preteško - istaknuo je John.

Za Hrvatsku je došao igrati i vatrogasac Joel Prpic.

- Dečki iz postrojbe htjeli su doći sa mnom u Zagreb. Rekli su mi da se ne vraćam bez naslova - kaže Joel.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • marijaterezija2 14.04.2013.

    Bolje ikad nego nikad

  • PETAR_20 14.04.2013.

    Sve 5, odlučio si, napravi, osvojio prvenstvo i idemo dalje, mada sumljam da češ se maknuti dalje od hokeja?, makar kao hobija ili možda, danas sutra i kao trenera?? Sretno John!!

  • bootom 14.04.2013.

    U očevoj je tvrtki preteško, ha, ha. Lakše je badavanđiti dok otac daje pare. Kak te nije sram reči da ni srednju nisi završio? I ti bi trebao biti primjer mladima u Hrvatskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare