To je to što me zanima!

Hej, što to snimaš? Atletičarke se pobunile, ali on nije slušao...

Nakon što su se atletičarke žalile na nove kamere na startu koje snimaju i njihove intimne dijelove tijela, IAAF je cenzurirao te snimke. I onda dođe majstor, legne uz stazu i - snima
Vidi originalni članak

Nije prošlo ni tjedan dana otkako su se atletičarke na Svjetskom prvenstvu u Dohi pobunile da nove kamere na startu osim njihovih lica snimaju i dosta toga što ne bi trebale.

Ako baš hoćete, ne sviđa im se što u kadru često budu i njihovi intimni dijelovi tijela.

IAAF UKINUO NOVE KAMERE Atletičarke se pobunile: Ne snimajte naše intimne dijelove

Kamere su postavljenje tako da snimaju iz ptičje perspektive, a uperene su u gornji dio tijela. Najglasnija u pobuni bila je njemačka sprinterica Gina Luckenkemper koja je rekla da u postavljanje kamera sigurno nije bila uključena niti jedna žena.

KAKVA NOĆ! U Dohi srušena čak tri rekorda svjetskih atletskih prvenstava

Njemački savez kontaktirao je IAAF i problem je riješen. Cenzurirali su taj dio u ženskim disciplinama.  No čovjek s naslovne fotografije, jedan od licenciranih fotoreportera u Dohi, propustio je taj dio o ne snimanju intimnih dijelova atletičarki.

Zavalio se čovjek uz stazu i - snimao. Bilo je to na utrci 5000 metara na kojoj je slavila Kenijka Hellen Obiri koja s vremenom 14:26.72, srebro je osvojila njezina sunarodnjakinja Margaret Chelimo Kipkemboi (14:27.49).

Broncu je osvojila Njemica Konstanze Klosterhalfen (14:28.43).

Idi na 24sata

Komentari 50

  • libeluli 06.10.2019.

    Najbolje da sve obuku hokejašku opremu i neka se bave i dalje atletikom...!

  • lucky28 06.10.2019.

    Realno, atletika se najvise i gleda iz tog razloga.

  • 06.10.2019.

    Koje gluposti. Biraju izazovne dresove, samo što nisu tange, pa se bune. Što ne obuku normalne sportske hlačice pa nebi bilo frke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare