To je to što me zanima!

Henman: Želio bih ponovno igrati protiv Ivaniševića..

Omiljeni engleski tenisač, koji je izgubio polufinale Wimbledona '01. godine od budućeg pobjednika Gorana Ivaniševića, pozvao je Hrvata na revanš
Vidi originalni članak

Uredništvo engleskog tabloida The Suna je od 36-godišnjeg Tima Henmana tražilo procjenu izgleda Andyja Murrayja na ovoljetnom Wimbledonu, no Henman se između ostalog dotaknuo novog meča s Goranom Ivaniševićem. Dvojica bi se tenisača mogli sastati, i to ponovno u Londonu, u prosincu na Mastersu Champions Toura koji će se igrati u Royal Albert Hallu.
- Volio bih ponovno zaigrati protiv Gorana – izjavio je Henman, koji bi se tako prvi put sastao s 39-godišnjim Hrvatom nakon polufinalnog poraza u Wimbledonu 2001. godine.
O Murrayju se pak Henman izjasnio optimistično:
- Vjerujem da bi ovaj Wimbledon uistinu mogao biti njegov. Popravio se, 12 je mjeseci iskusniji nego lani i ima sve izglede da osvoji svoj prvi Grand Slam. Najopasniji rival bit će mu Roger Federer.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ultracross 20.05.2010.

    koja su to bila vremena, ono ludilo na stadionu.. kad je goran zapalio publiku, i nakon meča protiv safina su ga nazvali \'ludi konj\' ... sjećam se svega ko da je bilo jučer... imaš pravo @onaj, prokleto vrijeme kako leti..

  • igasb5 20.05.2010.

    istina,bas je proletilo vrijeme. ali mene vise od toga iznenadjuje cinjenica da nasi novinari nisu i u ovom clanku napomenuli da igraju i trojica hrvata(carli,kranjcar i modric) u londonu,u tottenhamu. kad se vec spomine london i takve stvari. uvijek ih ubace,a sada gle cuda,nisu. svaka vam dala

  • onaj 20.05.2010.

    9 godina prošlo već!!! O sumpora ti kako vrijeme leti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare