To je to što me zanima!

Henríquez potpisuje za Atlas, a Gavranović dolazi idući tjedan

Čileanski napadač će se danas pojaviti u Guadalajari, obaviti liječničke preglede, pa potpisati ugovor. A svi su detalji - već dogovoreni... Ipak, neće ga valjda Dinamo pustiti za 500 tisuća eura?
Vidi originalni članak

Ángelo Henríquez trebao bi, prema pisanju južnoameričkih medija, danas postati novi igrač Atlasa. Dosadašnja "devetka" Dinama već je tjednima meta meksičkog prvoligaša, a cijeli bi transfer trebao danas biti kompletiran.

Meksikanci uvjeravaju kako će se Henríquez danas pojaviti u Guadalajari, u klupskim prostorijama odraditi liječničke preglede, a onda potpisati trogodišnji ugovor s Atlasom.

VIDEO Mamićeva čestitka: Domovina, Dinamo i ja smo pod pritiskom

U Maksimiru su već davno potvrdili kako je Atlas uputio službenu ponudu za Henríqueza, no nitko ne spominje visinu odštete. Meksički mediji barataju cifrom od 500 tisuća eura (!?) iako se čini da Dinamo za taj novac ne bi samo tako prodao svog Čileanca.

Henríquez će se odmah priključiti pripremama svoje nove momčadi koju 6. siječnja očekuje početak nove prvenstvene sezone. Južnoamerički mediji tvrde kako je već odradio sve potrebne razgovore s predstavnicima Atlasa, čelnicima kluba usmeno potvrdio svoj dolazak u Meksiko, ali i naznačio kako prije svega želi Božić provesti u krugu obitelji.

VIDEO Kad Dinamo postane zbor: Evo kako su 'modri' čestitali Božić

Mario Cvitanović tako bi trebao ostati bez važne napadačke karike, no trener Dinama ipak - mirno spava. Već sljedećeg tjedna "modrima" bi se trebao priključiti Mario Gavranović koji bi odmah po dolasku u Maksimir trebao preuzeti mjesto u početnoj postavi zagrebačkog kluba. Ángelo Henríquez u dresu Dinama upisao je 127 službenih nastupa, postigao 47 golova, tome dodao i 15 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 26.12.2017.

    Rujevica će imati novog "junaka", šteta za Angela, prekasno ga se rješavaju, nema ga nigdje 2 sezone...

  • McM 26.12.2017.

    Steta ua Angela, super je krenuo ali nesto se desilo s njim, ili nije bilo razumijevanja od strane trenera. Sretno Angelo, dobrodosao Gavranovicu!

  • Povraćotina 26.12.2017.

    Prodaju ga za 500 tisuca eura, a kupili ga za 1,5 milijuna. Kakav je to posao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare