To je to što me zanima!

Henry pomoćni trener Belgije: Baš sam uzbuđen, jedva čekam

Thierry je važna figura, donijet će nešto drugačije, presretan je bio Roberto Martínez nakon što je njegov pomoćnik na klupi Belgije pristao biti čuveni Henry
Vidi originalni članak

Belgijska nogometna reprezentacija okupila je jake snage u stručnom stožeru uoči početka kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Španjolcu Robertu Martínezu, bivšem menadžeru Evertona, pridružio se Thierry Henry.

"Počašćen sam što sam pomoćni trener belgijske reprezentacije. Hvala Robertu Martínezu i Kraljevskom belgijskom nogometnom savezu. Jako sam uzbuđen. Jedva čekam", napisao je legendarni Francuz na Twitteru.

- Thierry je važna figura, donijet će nešto drugačije. Odmah je pristao pridružiti nam se - rekao je Martínez, koji je klupu "crvenih vragova" preuzeo nakon što je Marc Wilmots, zbog ispadanja od Walesa u četvrtfinalu Eura u Francuskoj, dobio otkaz.

U stručnom stožeru Belgije, koja se za rusku vizu bori s Bosnom i Hercegovinom, Grčkom, Estonijom, Ciprom i Gibraltarom, od ranije je i Englez Graeme Jones, čovjek koji je s Martínezom radio u sva tri kluba koja je vodio; Swanseaju, Wiganu i Evertonu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Gunersss_ 27.08.2016.

    Nema vise ovakvih napadaca kao jedan Henry.. Gazela je bio,pretrcavao obrane kao od sale,srpdao ih da se dan dan tresu i placu dok spavaju..Slobodnjaci,zabijanje golova,ma sve je imao!

  • zagro 27.08.2016.

    besramno smećhe koji je rukom izbacio irce i sad stiže nagrada...pouka:budi smećhe i bolje ćeš proć u životu,ne samo u nogometu...

  • M.BOCWANNA 27.08.2016.

    Superman od igraca je bio... Bar upola sad kao trener i ....superman se vraca .... Legend

Komentiraj...
Vidi sve komentare