To je to što me zanima!

Herr Flick napušta Bayern sa stilom: I službeno uzeli naslov!

Borussia Dortmund pobijedila je Leipzig kod kuće 3-2 i tako pomogla Bayernu da prije svoje utakmice dođe do devetog naslova prvaka Njemačke u nizu. Nije gostima pomogao ni gol Danija Olma
Vidi originalni članak

Bayern je 31. put osvojio naslov prvaka Njemačke! I to uoči svoje utakmice protiv Borussije Mönchengladbach u 32. kolu Bundeslige (18.30).

POGLEDAJTE VIDEO: Online trening Bayerna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promovirao ga je ljuti rival Borussia Dortmund domaćom pobjedom nad Leipzigom 3-2. Bayern je posao trebao dovršiti prije kraće stanke u prvenstvu protiv Mainza prije dva tjedna, nije uspio, ali titula je ipak u džepu. Deveta u nizu.

Hans-Dieter Flick tako je na najbolji mogući način zaključio sezonu poslije koje odlazi iz Bayerna. Bavarce će na ljeto preuzeti dosadašnji trener Leipziga Julian Nagelsmann.

Dortmund je poveo golom Marca Reusa iz sedme minute, a u 51. je Jadon Sancho postavio 2-0 i, činilo se, kraj priče na Westfalenu. Ali Leipzig se do 77. sasvim vratio u igru, zabili su Lukas Klostermann (63.) pa bivši dinamovac Dani Olmo.

Ipak, Jadon Sancho u 87. drugim golom rješava pitanje pobjednika i Dortmundu donosi važne bodove u borbi za četvrto mjesto i Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dr.Gonzo. 09.05.2021.

    Cestitke na brutalnom uspjehu. Kad god im se netko malo priblizi, pokupuju mu najbolje igrace, nekad i trenera kao sada sa Red Bullom. Sistematski unistavaju sve druge klubove u ligi, uzimajuci im sve najbolje igrace, najcesce za sicu, al eto, cestitke lol

  • 08.05.2021.

    Bayern je igrao sjajno dok je on bio trener. Da nije bilo ozljede Lewandovskog bio bi još i bolji. Sretno.!

  • EchteLiebe 08.05.2021.

    Važna pobjeda, sutra se navija za mainz, ali protiv bayera zadnje kolo ce pasti odluka o 4. mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare