To je to što me zanima!

Heynckes: U ovakvoj utakmici moraš prvi doći do vodstva

Nismo izgledali dobro i u konačnici moramo priznati da je BATE ovaj put zasluženo pobijedio, rekao je trener Bayerna nakon poraza njegove momčadi u Bjelorusiji
Vidi originalni članak

Nakon devet pobjeda u nizu na startu sezone, nogometaši Bayerna su pali u Bjelorusiji. U 2. kolu Lige prvaka prizemljio ih je BATE Borisov s 3-1, a trener Bavaraca Jupp Heynckes je kao ključ poraza izdvojio sjajnu obranu domaćih.

- Znao sam i prije utakmice, za razliku od mnogih drugih, da nas vrlo dobar suparnik. Radi se o dobro organiziranoj momčadi, posebno kvalitetnoj u obrani što se pokazalo i u utorak. A iznad svega, domaći su se igrači borili nesebično - kazao je Heynckes.

- U ovakvoj utakmici moraš prvi povesti, primjerice iz onakve prilike kakvu je imao Toni Kroos u 13. minuti. No, umjesto toga smo primili pogodak i onda se počnu događati pogreške. Nismo izgledali dobro i u konačnici moramo priznati da je BATE zasluženo pobijedio - zaključio je strateg Bavaraca.

U 7. kolu Bundeslige, u kojoj i dalje imaju maksimalan učinak, nogometaše Bayerna u subotu očekuje dvoboj protiv Hoffenheima. Sljedeću utakmicu u skupini F Lige prvaka igraju, pak, 23. listopada u gostima kod Lillea.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sugr13 03.10.2012.

    Ubilo ih...

  • jaha 03.10.2012.

    bate borisov bolji od dinama mamićeva

  • 03.10.2012.

    Poprilično loša (troma) igra Bayerna, nerealizacija, nedostatak nekih standardnih prvotimaca i dobra igra domaćina... I rezultat je objektivan

Komentiraj...
Vidi sve komentare