To je to što me zanima!

Hezonja ne može ni u e-repku: 'Zovem vas, ne javljate mi se'

Svojevremeno najveći hrvatski košarkaški talent Mario Hezonja nedavno je prekrižen od strane izbornika Veljka Mršića pa je htio zaigrati bar za e-sports reprezentaciju, no i oni su mu 'spustili rampu'
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaški savez (HKS) sa svog službenog Twitter profila komentirao je nedavnu objavu Marija Hezonje bi se htio okušati u esport hrvatsko reprezentaciji kad već ne može u pravoj. Nedavno ga je izbornik Veljko Mršić prekrižio sve dok je on na klupi.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Hezonja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HKS je prokomentirao spomenutu Hezonjinu objavu u humorističnom tonu:

- Nije se prijavio, a rok je nažalost već prošao.

ESPORT GA ČEKA Hezonja bi u malo drugačiju repku: Odmoran sam i da mi se

Super Mario se neugodno začudio:

- Kako nisam!! Zovem vas, ne javljate mi se. Nema veze - zaključio je u pomirljivom tonu nakon čega su si unakrsno podijelili emotikone srca. 

Podsjetimo, Hezonja je nedavno jednom odgovorio svom Instagram pratitelju na pitanje zašto ne igra za hrvatsku reprezentaciju. Odgovor je bio dvosmislen:

- Umoran sam i ne da mi se - i tako nastavio medijsku hajku oko tabu teme hrvatske košarke.

ŠALA ILI OBJAŠNJENJE? Hezonja: 'Ne igram za Hrvatsku jer sam umoran i ne da mi se'
Izbornik Veljko Mršić nakon te objave zauvijek je prekrižio mogućnost njegovog igranja za nacionalnu vrstu sve dok je on na klupi. 

- To dovoljno govori o njemu. Ja sam pokušao u Las Vegasu stupiti s njim u kontakt i nakon toga još jednom, prije nekih godinu i više dana, i od toga nije bilo ništa. No, odlučio sam da Marija Hezonju neću zvati u reprezentaciju Hrvatske. Tako da Mario neće igrati za Hrvatsku i nije dio reprezentativnog sustava. Ma i da ima utakmica, on zbog svog odnosa prema reprezentaciji sigurno neće dobiti poziv - prokomentirao je tad izbornik.

DEFINITIVNO OTPAO Mršić: Hezonja više neće dobiti poziv za hrvatsku reprezentaciju

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 07.11.2020.

    Lik koji je pjevao zvezdine pjesme nam ni ne treba u repki... zelim mu dugu starosr i tesku bolest... ionako lik ni nije Hrvat

  • chicano7 07.11.2020.

    Kakav lik pa dal je moguće?On još nosi br. 44 u spomen na velikana koji je ostavio svoj život samo da bi igrao za Hrvatsku u nebitnoj utakmici u Poljskoj.Može ga sram bit,al očito čovik nema ni srama ni karaktera kolko stane ispod nokta.

  • a disi ti 06.11.2020.

    Kad ga ne spominju u kontekstu igre nikad jer je rupa onda pokusava vako doc u novine kakav klaun nadam se da ce obe ruke slomit il da ce otic u Split na more zna se kako tamo docekuju goste🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare