To je to što me zanima!

Hickersberger: Obrana je grozna, ne znam što ću...

Nakon susreta s Maltom austrijski izbornik požalio se glavnom sucu, Slovencu Robertu Kranjcu. Od svih problema, najviše ga muči obrana
Vidi originalni članak

Protiv Nigerije austrijska obrana plivala je u problemima. A sličan scenarij gledatelij su vidjeli protiv slabašne Malte.
- Ma grozno. Vidim da obrana ne funkcionira, ali što da napravim. Nemam koga staviti. Protiv Nigerije sam probao s trojicom, ne ide. Protiv Malte s četvoricom, opet ne ide. Vezni red i napad dobro funkcioniraju, ali obrana je kritična - izjadao se Josef Hickersberger sucima utakmice.
S tako “raspoloženom” obranom Kranjčar, Modrić i društvo mogli bi im dobro napuniti mrežu.
Slabašni Maltežani u prvom dijelu stvorili su im i nekoliko izglednih prilika, a duplim pasovima izbacivali obranu iz igre. Tako je bilo sve do pola sata prije kraja. Tad je izbornik Malte promijenio gotovo kompletnu momčad. Austrijanci su tek tada došli do daha.
- Panika nastaje kad nas protivnik malo pritisne. Nismo mogli iznijeti loptu. A kad pogledate da je s druge strane stajala Malta, a ne netko jači - zavapio je Hickersberger, koji nema više vremena za neke drastične promjene.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hitman_9 31.05.2008.

    Bit ce još groznija kada popiju petaka od nas. Jedva cekam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare