To je to što me zanima!

Hiddink: Veliki je udarac kazna Diega Coste protiv Uniteda...

Mogu se žaliti koliko hoćete, ali to nije u mojoj prirodi. Moramo pronaći najbolje moguće rješenje u najkraćem mogućem roku, rekao je novi menadžer Chelseaja
Vidi originalni članak

Španjolski reprezentativac Diego Costa igrao je na vrhunskoj razini u remiju protiv Watforda 2-2 na Boxing Day kad je zabio oba gola za Chelsea. No Costa je zaradio i peti žuti karton što znači da će propustiti utakmicu u ponedjeljak protiv Manchester Uniteda. Novi menadžer Chesleaja Guus Hiddink nije zadovoljan takvim raspletom, piše SkySports.

- Veliki je to udarac pošto je počeo rasti u formi. Mogu se žaliti koliko hoćete, ali to nije u mojoj prirodi. Moramo pronaći najbolje moguće rješenje u najkraćem mogućem roku - rekao je Nizozemac.

Chelsea se nalazi na 15. mjestu, a u sklopu 19. kola engleske Premier lige gostuje na Old Traffordu. United za pobjedu ne zna sedam utakmica u nizu, a zadnje četiri je izgubio.

-  Bit će nam vrlo teško tamo (na Old Traffordu), ali idemo s nadom. Nadam se da će ova momčad u svakoj utakmici pokazati ambiciju kao što je pokazala protiv Watforda - zaključio je privremeni menadžer Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ja1987 28.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jakovfak 28.12.2015.

    stavi remya umjesto ovog prgavca.garantirano bolji

  • Chris_McCandless 28.12.2015.

    Je veliki udarac, ali za United.

Komentiraj...
Vidi sve komentare