To je to što me zanima!

Higuain i Pjanić otišli iz Italije: 'Pipita' mora brinuti za majku

Nakon što su Thiago Silva i Neymar pobjegli u Brazil, Luka Jović u Srbiju, a u Argentinu je otišao Gonzalo Higuain. No, on nije otišao 'na silu' već je uz liječničku potvrdu otišao pomoći bolesnoj majci
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Kako prenosi talijanski Corriere, Gonzalo Higuain (32) spakirao je kofere i iz karantene u Italiji otišao k obitelji u Argentinu. Nije on jedini iz svlačionice Juventusa, karantenu su napustili i Miralem Pjanić (29) koji je otišao k obitelji u Luksemburg, te Sami Khedira (32) koji je otišao put Njemačke. 

Prethodno su to napravili i Thiago SIlva (35) i Neymar (28) iz PSG-a koji su otišli u Brazil, dok je Luka Jović (22) iz Madrida otišao u Srbiju zbog čega je već dobio 'packe' od premijerke. No, Higuainov test na je stigao i pokazao kako nema korona virus te se Argentinac odlučio otići kući i pomoći u brizi za bolesnu majku. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imao je Higuain certifikat na aerodromu kako nema korona virus te je privatnim letom preko Pariza pa Španjolske stigao do rodne Argentine. Nakon dolaska testova isto je napravio i napadač Pariza Edinson Cavani (33) koji je sletio u Montevideo te se vratio k obitelji u Urugvaj.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Luki Joviću zbog lijepe Sofije prijete i do tri godine zatvora

Idi na 24sata

Komentari 1

  • magicmushrooms 20.03.2020.

    Pjanicu izdajico!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare