To je to što me zanima!

Higuain još malo ostaje doma: Pomaže majci pa ide u Napoli?

Gonzalo Higuain (32) jedini je nogometaš Juventusa koji se još nije vratio u Italiju kako bi započeo s pripremama za nastavak sezone. U Argentini se brine za bolesnu majku te je dobio dozvolu ostanka još nekoliko dana
Vidi originalni članak

Pet dodatnih dana u Argentini dobio je Gonzalo Higuain (32) iz privatnih razloga, piše Football Italia. Talijani nagađaju kako je najvjerojatniji mogući razlog ostanka problemi s bolesnom majkom, koja je jedna od najzaslužnijih osoba što je Pipita danas nogometaš, a Gonzalo je odlučio par dana još ostati s njom.

No, spominje se i mogućnost povratka na 'mjesto zločina', kluba koji ga je lansirao u orbitu svjetskog nogometa - Napoli. Ne zna se kako bi to prihvatili tamošnji navijači koji su ga svojevremeno prozvali izdajnikom, ali sve se češće spominje kako bi Pipita ponovno na sebe mogao navući nebeskoplavi dres.

JUVENTUS NEMA MILOSTI Higuain će zbog bolesne majke ostati bez 7.5 milijuna eura...

Njegov ostanak u Argentini nisu najbolje prihvatili svi u upravi Juventusa jer će nakon dolaska morati u dvotjednu karantenu pa je pitanje kad će se moći priključiti treninzima i ponovno početi hvatati formu za mogući nastavak Serie A. Osim njega, i Francuz Adrien Rabiot (25).koji bi se danas trebao vratiti u Torino, ali s mogućim posljedicama.

Higuainu ugovor završava na ljeto sljedeće godine pa je ovo zadnji vlak da ga 'stara dama' može ponuditi ostalim klubovima i zaraditi nešto. A prema pisanju Tuttosporta, obojica bi se mogla naći na transfer listi, a spominje se i mogućnost da Higuain i Juventus dogovore sporazumni raskid ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare